Miért nem megy a wi-fi az android telefonomon?
3 hónapja használom a telefont,újon vettem,eddig sosem volt vele ilyen probéma.
Azt hiszem,hétfő óta nem megy rajta a wi-fi. Vagyis hétfőn még ment,de csak ha a routher mellett ültem,máshol nem a házban.És youtube videókat még így sem töltötte be. Aztán kedden megtalálta a vifit,de nem csatlakozott rá. Mindig csak ennyit írt ki: "Kapcsolódás...",aztán meg "Mentve,biztonságos" Jól írtam be a jelszót,és mindenki mobilján működik a házban,csak nekem nem. Tegnap óta meg hiába keresi a wifit,nem találja,csak a szomszédét. Már rengetegszer próbáltam újraindítani, repülőgép üzemmód ki-be,de semmi.Most már egszerűen nem is találja,mintha nem lenne.
Szerintem nem a routher-el van gond,mert mint mondtam,mindenki másnak van wifi...
Ilyenkor mit kell csinálni?
Mas telo latja ugyanezt a wifit?
A te telod tud kapcsolodni a szomszed wifijere?
Más látja a wifit,és a telefonom más wifihez sem tud kapcsolódni...
Ha próbálok bármilyen wifihez kapcsolódni,csak annyit ír ki,hogy "Kaplcsolódás",aztán,hogy "Mentve,biztonságos". És pár óra múlva már azt a wifit sem találja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!