Sziasztok! Jelenleg telefonváltás előtt állok, ezért is kérném a segítségeteket. Azért nem tudok dönteni a 2 készülék között, mert az androiddal párszor már megszívtam, de a Nexus 5X mégis tetszik. Ugyanakkor tudom, hogy egy iPhone 2-3 év múlva is telefon marad, bár anyagilag sokkal megterhelőbb. Köszönöm szépen a válaszotokat előre is!
Atya ég mennyi agyhalott. Szerinted miért drágább az iPhone? Mert az Apple csak divattelefonokat gyárt és meg szeretné direktben gyikolni a saját piacát? Nekem most egy iPhone 6S-em van. ezelőtt volt egy iPhone 5C-m. Azelőtt meg volt egy S4-em. Az 5C és az S4 között fényévny különbség van az alma javára. Kimondhatatlanul jó telefonok, egyév alattegyszer sem láttam olyat, hogy belassult volna, vagy esetleg laggolt volna minimáliasn is. Sosem. Az S4 már a harmadik hónapban nem bírta. túlmelegedett minden baja volt, lefagyott, betört a hátulja. Nem úgy kéne választanod a két telefon közül, hogy elfogult hülyék válaszolnak neked tapasztalatlanul a Gyakorikérdéseken. Hanem pl bemész a szolgáltatódoz, vagy egy szaküzletbe, és megéred szépen őket, hogy világosítsanak fel... Ha van egy kis eszed az iPhone-t választod.
2016. szept. 4. 23:56
12/17 anonim válasza:
7#-es, az IPone 6-ot odaveri a Nexus 5X
Ès nem, nem az a tipikus user vagyok, osztalytarsnomnek is olyan van, szoval tapasztalat
De be kell vallanod hogy az S4 mellett labdába sem rúghat...
Ha egy IPhone-nal bánni tudsz akk egy androiddal is es forditva.Ez szemelyes tapasztalat
2016. szept. 5. 20:09
13/17 anonim válasza:
Az Apple azért adja drágán mert megteheti.Van rengeteg vásárló aki ennyiért is megvenné akkor miért adná olcsóbban?
Ez egy jól sikerült marketing ami nekik és a Samunak bejött,a többinek meg valami másban kell dominálnia(hosszú támogatás,jó ár/érték arány stb.).
Nem azt mondom hogy jól csinálják de ezt én se tenném másképp,amíg veszik az ár marad illetve mára a többi csúcsteló is felnőtt árban odáig.Én nem akarom védeni az Apple-t de ez valamilyen szinten az emberek hibája is hogy ennyiért is megveszik illetve ekkora Hype-t csinálnak egy egyszerű használati tárgynak és ez csak itt MO-n van,érdekes máshol nem olvasom hogy ennyire kitűnne akármelyik is,ott igaz mindenki azt vesz amit akar mert megteheti de nincs is akkora Hype körülette.
2016. szept. 5. 20:29
14/17 A kérdező kommentje:
Nyugalom, nem egy ios-android szájkaratét szerettem volna ebből kihozni. A Nexus 5X-ről már lassan több órányi review-t megnéztem, meg olvastam sokat, de még oda-vissza megy a mérleg és kb egy szinten van a kettő. Köszönöm a válaszotokat! A másik: #11, neked is köszönöm a választ, de az iPhone se makulátlan és nem 6S-ről van szó :) Azt pedig sajnálom hogy kicsit sem intelligens módon agyhalottnak nevezed az android usereket, holott mindket rendszernek megvan a maga előnye és a hátránya. Mindenki mást részesít előnyben, és ezt szerintem tiszteletben kellene tartanod. :)
2016. szept. 5. 22:12
15/17 anonim válasza:
szia, 11-es vagyok. Nem az a lényeg, hogy egyesek egy oldalú tapasztalattal, unintelligensen és megtévesztően hordják le azt a telefont, amit még valószínű, hogy nem próbáltak (tiszt. a kivételnek!!!) , hanem az, hogy én ezt úgy hívom, hogy agyhalott. #peaceout
2016. szept. 6. 13:28
16/17 anonim válasza:
U.I.: nem csak a 6S-ről volt szó!
2016. szept. 6. 13:28
17/17 anonim válasza:
#15.Te ugyan azt teszed szóval ásd el magad...
Használnál te már Nexus 5X-t vagy csak képen láttál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!