Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5X (32 gb) vagy iPhone...

Nexus 5X (32 gb) vagy iPhone 6 (16 gb)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg telefonváltás előtt állok, ezért is kérném a segítségeteket. Azért nem tudok dönteni a 2 készülék között, mert az androiddal párszor már megszívtam, de a Nexus 5X mégis tetszik. Ugyanakkor tudom, hogy egy iPhone 2-3 év múlva is telefon marad, bár anyagilag sokkal megterhelőbb. Köszönöm szépen a válaszotokat előre is!

2016. szept. 3. 11:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%

1.Attól függ mit szeretnél.

Egy divattelefont(Iphone6) ami még mindig egy Galaxy S3 szintjén van(Semmivel nem jobb az S3-nál, max tárhelyben, de akk jobban megérné venni az S3-ba sd-kártyát), vagy egy telefont ami odaveri a divattelefont?

[link]

És az nem a telefon hibája hogy beadja a derekát, valamit te csinálsz rosszul

2016. szept. 3. 11:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Nem divattelefont akarok, hanem olyat, ami nem omlik össze fél év után. :) Az androiddal olyan tapasztalataim voltak eddig, hogy lefagyott, folyamatosan újraindult, jobb esetben bizonyos alkalmazásokból kilépett, de előfordult hogy meg se nyitotta. A legutóbbi android verzió amit használtam az a Jelly Bean volt.
2016. szept. 3. 11:20
 3/17 anonim ***** válasza:

Nexus 5X-el nem lesz olyan problémád! A Nexusok az Android referencia modelljei, kiemelt figyelmet élveznek, közvetlenül a Googletööl kapják a frissítéseket, szinte azonnal a bejelenésüket követööen! Tiszta, gyors ès megbízható!

Az iPhonerl esetében szerintem nem is kell magyarâznom, szintén nagyon jó telefon!

Nehéz dönteni, de a Nexus olcsóbb, és nagyobb tárhellyel veheted meg, talán jobb választás lenne ezek miatt, iletve most az iPhone 6 miatt perelik az Apple, mert egy gyartási hiba miatt a készülékek nagy részében a kijelzöö meghibásodik!

2016. szept. 3. 11:30
 4/17 anonim ***** válasza:

Most tekintsünk el attól melyik a jobb, meg miért, de ha iPhone-t akarsz venni, akkor ne sima 6 legyen, mert tényleg van szériahibája.

[link]

2016. szept. 3. 11:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! :) Azt esetleg meg tudjátok mondani hogy körülbelül mennyi ideig támogatott még a Nexus 5X? Csak azért kérdezem, mert mindenféleképpen hosszabb távra (2-2,5 év) szeretnék telefont.
2016. szept. 3. 11:50
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, nekem Nexus 7 2013-am van, ami 4.3-al jött, megkapta a 4.4-től a 4.4.4-ig is, utána az 5.0-tól az 5.1.1-ig majd a végső a 6.0.1 lett.

Azért 4.3-tól 6.01-ig elég szép. Valahogy így számold az 5x-et is, biztos hogy 2 évig még támogatva lesz!

2016. szept. 3. 11:58
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

1# azért elég hülyeséget ír, tipikus user aki megnézi mi van a telefonban és elkönyveli szarnak, az ios sokkal optimalizáltabb rendszer mint az android, ebből kifolyólag nem kell bele atomerőmű és még is jól megy.

[bár ez annak köszönhető, hogy kevesebb iPhone létezik, mint androidos teló ezért jobban ráfeküdhetnek az optimalizálásra]

Mondjuk jelen esetben én is a nexust ajánlom, mert 16gb-ből kapsz vagy 10gb-t az meg nagyon karcsú, és csak 6s vagy 6s+. Nekem jelenleg i6+ van, és kijött az hiba az érintéssel.

Valamint ha iPhone-t akarsz akkor mindenképp jailbreakelj, mert anélkül szerintem szart sem ér a telefon (nem az ingyen appok miatt hanem a tweakek miatt)

https://www.youtube.com/watch?v=1rXhrFX1-II

2016. szept. 3. 13:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Egyiknek sem bővíthető a memóriája, így a nagyobb tárhely főleg lényeges, ráadásul egyénileg testreszabható és nyitott rendszer, erősebb hardver, és persze sokkal olcsóbb, sokkal jobban megéri!
2016. szept. 4. 11:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Bocs, lehagytam, mármint az 5X jobb!
2016. szept. 4. 11:44
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Nekem Nexus 5X van,használtam 6S-t is ami erősebb volt mint a sima 6 illetve többen is leírták hogy a Nexus 5X gyorsabb sok helyen fölig a 7.0-val vaj-sima a használata és nagyon pörgős.Van olyan jól optimalizált,IOS-ben is van olyan vas mint egy Nexus-ban csak épp ott kevesebb erősebb mag van egy CPU-ban így ott annyira a számoknak nincs jelentősége de attól még nem gyengék,RAM-t most kezdték ott is pakolgatni úgy hogy már ez sem indok illetve azért ennyire gyors maga rendszer mert nagyon fapados és tényleg csak azok a dolgok vannak bent amik kellenek,ebben hasonlít a Stock Android a maga Androidos előnyeivel.Így meg egyértelmű a válasz.

Nexus 5X.

2016. szept. 4. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!