Ti melyik telefont választanátok?
Figyelt kérdés
2 telefont néztem, Iphone se 16 Gb valamint Huawei P9 32gb, nagyjából megegyező az áruk. Fontos lenne a hosszú uzemido, jó kamera, gyors proci.
Az iphone-al annyi a bajom, hogy nem lehet bővíteni.
2016. szept. 2. 21:06
1/11 anonim válasza:
A bővíthetőség hiányán kívül az árát se éri meg, mindenképp a Huawei-t ajánlom, számomra ez abszolút nem lenne kérdés!
2/11 anonim válasza:
Én soha nem vennék hüvejt, szerintem iPhone, de nem akarom, hogy Android vs iPhone szócsata legyen.
3/11 anonim válasza:
Ennyi pénzért OnePlus 3-at vennék (igaz Samu párti vagyok) az megeszi egyszerre a két telefont reggelire! :)
4/11 A kérdező kommentje:
A oneplus 3 kinézetre nem fogott meg igazából, nekem samsung koppintasnak tűnik, és a samsungokat sem kedvelem, az a formaterv a negyzetalaku gombal valahogy nem jön be. De viszont nézegettem ezt a telot 6 giga rám tényleg nagyon erős, szóval elgondolkodok rajta köszönöm! Más válaszokat is szívesen olvasok.
2016. szept. 3. 09:07
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az 5,5 zoll már nekem nagyon nagy, nem vagyok nagy jatekfuggo, szóval inkabb férjen bele a zsebembe
2016. szept. 3. 09:13
6/11 anonim válasza:
Na látod, iPhone 6GB RAM nélkül is jól tudja futtatni a legnagyobb igényű játékokat...
7/11 A kérdező kommentje:
A oneplus 3 mondjuk 4ks vidokat készít, a gyár oldaláról 124 ezer forint, és ingyen hozzak házhoz. Viszont nem tudom van-e magyar menü. Az iphone-ba az a szar ha 64eset akarok fizethetek érte plusz 50ezret, ami más telefonnal egy 10 ezer ft-os sd-t jelent.
2016. szept. 3. 09:21
8/11 anonim válasza:
az SE is 4K-s videókat készít...
9/11 anonim válasza:
A nagyobb telefont simán meg lehet szokni.Nekem is 4zoll volt most 5.1zoll ami életben jóval nagyobb és nem is kellene már kisebb.A nagy kijelző a fényképek,netezés,facebook,írogatásnál stb..előnyére válik!
10/11 anonim válasza:
Nekem az már nagy. 4" az pont jó. De kinek mi. Ez olyan, mint ha valaki azt mondaná, hogy a répatortát szeresd, ne a banánt, mert az nem finom. Semmi értelme ezen vitázni, ez relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!