Huawei P8 Frissítéskor adatvesztés, valaki?
Figyelt kérdés
A mai napon Frissítést jelzett a Huawei P8 Lite készülékem, hogy frissíteni lehet Android 6.0-ás verzióra. A frissítést sikeresen meg is történt. Minden tökéletesen működik, viszont a fényképeim és videóim egy része elveszett.. :/ közel 1000 db Képfájl. A helyet ugyanúgy foglalja, ki írja a méretét, hogy mikor készült és a nevét is a fájlnak, viszont megnyitni nem tudja. Azt írja ki, hogy "Nincs miniatűr". Légyszi valaki tudna segíteni? Mit lehet ilyenkor tenni? :/2016. aug. 31. 12:38
1/5 anonim válasza:
En amikor megrendeltem a telom, akkor nekem is egy csomo kepnel ez volt... Nem tudom melyik kepek lehettek azok, de kitoroltem oket...
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos több mint 1000 fényképem és közel 20 videó fájlom járt így. :/ Amik igazán fontosak lennének. :/ Nem lehet valahogyan vissza állítani őket?
2016. aug. 31. 13:09
3/5 anonim válasza:
Frissités előtt érdemes biztonsági mentést késziteni, ezt ilyen esetek miatt irják.
Tipp: Csatlakoztasd a telefont a gépedhez/laptopodhoz és futtass egy recuva vagy hasonló fájl visszaállitó programot. A visszaállitást másik meghajtóra végezd, pl c-re.
Lehet még nem lettek felülirva a képek, így van esélyed.
4/5 A kérdező kommentje:
Azonnal ki is próbálom. köszönöm!
2016. aug. 31. 16:13
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem jó. Az adott képek nem törlődtek, megvannak csak nem megnyithatóak, mint ha sérültek lennének, helyet ugyanúgy foglalnak meg fénykép készítési ideje információs nézetnél minden meg van, csak sajnos a kép nem megjeleníthető. Számítógépen sem :/
2016. aug. 31. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!