Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Pokemon Go napi 30-35 mega...

A Pokemon Go napi 30-35 mega netet eszik, ami egy hónapban olyan 1 giga körül mozog. Nem sok az egy kicsit?

Figyelt kérdés

Meg offline térképem van. (Amennyiben az offline-nak van minősítve, hogy a google térképben le van töltve a Budapest területe)

Napi 2-3 órát játszom átlagban. (Van, hogy 1-3 napig alig tudok csak 30 percet járszani egy nap, viszont heti 2-3 alkalommal 4-6 órát kempelek a városligetben)

2016. aug. 30. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Offline térkép semmit sem segít, hiába Google... Ez csak egy városi legenda, semmi több. Közük sicns egymáshoz, de erre te is rájöhetsz, ha betöltesz egy sima térképet és a játék térképét.

Másrészt nekem 2-3 óra játékkal alig fogyazst el pár emgát... Biztos, hogy a Pokemon Go fogyasztott ennyit? Nem a háttérben futó appok és frissítések?

2016. aug. 31. 06:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Az adott időszakban (08.23) azért volt egy 40 megás frissítés is, amit szerintem a játék adatforgalmához ír. (Én úgy vettem észre.) Persze ez még így is sok. Nekem Augusztus 5-től jelenleg 178 MB-nál áll, de azóta két frissítés is volt, ami kb. 80 mb-ot jelent. Szóval számolhatunk durván 100 MB-al majdnem 1 hónap alatt; és ebbe volt minden: az egy helyben állástól a 10 km-es sétáig. Jelenleg 37,1 km-nél tart a pokémon go-ban a számláló és 14 tojás kelt ki. Talán a 4G miatt lehet, vagy mert új telefon, mást nem tudok kitalálni.
2016. aug. 31. 06:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Én már majdnem 300 kilométert gyalogoltam. :D

Amúgy 2 giga ram, 8 mag, stb.

Lenovo p70

2016. aug. 31. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Erősíts meg, hogy az a két nagy ugrás amiatt volt, mert azon a két napon játszottál 6 órát, a többin meg csak 30 percet. Ha a legteteje a 345 mega, akkor az az első nagy ugrás vagy 200 mega. Ugye nem adatról frissítetted az alkalmazást? Mert egy frissítés valóban akkortájt jött ki.

A RAM-ot azért kérdeztem, mert bizonyos telefonoknak rossz a RAM kezelése, és így kidobálhatnak a memóriából olyat, ami még kéne. Ez esetben pedig az alkalmazás mindig a szerverről frissítene, ami veszi az adatot. De ha végig előtérben futott a játék, akkor már csak nem törölt ki ezzel kapcsolatos dolgokat.

Még annyit próbálhatsz meg, hogy játszol egy alkalommal 3G netről, hátha az megoldja. Előfordulhat, hogy a GO érzékeli a net gyorsaságát és attól függően frissít.

2016. aug. 31. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!