A Pokemon Go napi 30-35 mega netet eszik, ami egy hónapban olyan 1 giga körül mozog. Nem sok az egy kicsit?
Meg offline térképem van. (Amennyiben az offline-nak van minősítve, hogy a google térképben le van töltve a Budapest területe)
Napi 2-3 órát játszom átlagban. (Van, hogy 1-3 napig alig tudok csak 30 percet járszani egy nap, viszont heti 2-3 alkalommal 4-6 órát kempelek a városligetben)
Offline térkép semmit sem segít, hiába Google... Ez csak egy városi legenda, semmi több. Közük sicns egymáshoz, de erre te is rájöhetsz, ha betöltesz egy sima térképet és a játék térképét.
Másrészt nekem 2-3 óra játékkal alig fogyazst el pár emgát... Biztos, hogy a Pokemon Go fogyasztott ennyit? Nem a háttérben futó appok és frissítések?
Én már majdnem 300 kilométert gyalogoltam. :D
Amúgy 2 giga ram, 8 mag, stb.
Lenovo p70
Erősíts meg, hogy az a két nagy ugrás amiatt volt, mert azon a két napon játszottál 6 órát, a többin meg csak 30 percet. Ha a legteteje a 345 mega, akkor az az első nagy ugrás vagy 200 mega. Ugye nem adatról frissítetted az alkalmazást? Mert egy frissítés valóban akkortájt jött ki.
A RAM-ot azért kérdeztem, mert bizonyos telefonoknak rossz a RAM kezelése, és így kidobálhatnak a memóriából olyat, ami még kéne. Ez esetben pedig az alkalmazás mindig a szerverről frissítene, ami veszi az adatot. De ha végig előtérben futott a játék, akkor már csak nem törölt ki ezzel kapcsolatos dolgokat.
Még annyit próbálhatsz meg, hogy játszol egy alkalommal 3G netről, hátha az megoldja. Előfordulhat, hogy a GO érzékeli a net gyorsaságát és attól függően frissít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!