Nem fogadott hívás, SMS küld róla mi ez? És miért csak hangposta van annak aki hív?
Csak nem telenoros vagy?
(Nekem azóta van ez mióta telenorhiz átmentem. Szerinten is a térerő okozza, sok helyen nincs...pl a házunkban pár helyiségben, vagy utazás közben is sokkal többször veszíti el a térerőt mint a vodafone, fura és idegesítő..)
"A másik lehetséges opció,hogy a szolgáltatónál a hangpostát kikapcsoltatod,mert azt te nem tudod átállítani, nem a telefonnal függ össze."
De, az előfizető tudja kapcsolgatni a hangpostát, ha akarja. A GSM rendszerekben szabvány USSD kód segítségével: [link]
Csak itt nem ez a kérdés.
Az az alap probléma, hogy a bejövő hívás helyett hangposta és értesítés van csak.
"Az is lehetséges,hogy a hívónak nincs egyenlege és ezért kapsz sms-t tőle. "
A kérdező leírta világosan, a hívó arról számolt be hogy hangpostát kapott a híváskor. Nem az egyenlegével volt gond.
T-mobile-nál csinálta régen nekem a telefon, automata hálózatra volt állítva és GSM, valamint UMTS közt váltogatott.
Előfordult, hogy átkapcsolt UMTS-re magától, ahol 0 térerő volt, ha ekkor hívtak olyan volt mintha ki lett volna kapcsolva a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!