Telefon vagy hálózat hiba? Néha nem mutatja ki a nem fogadott hívást.
A férjem külföldön dolgozik és én ingyenesen hívhatom az ő ottani számát. Éppen ezért ő röviden megcsenget és én visszahívom, hogy neki ne legyen költséges. Elég sokszor mondta, hogy csengetett már korábban, de hiába néztem vissza, nem jelent meg a nem fogadott hívások között. Jártam már úgy is, hogy a szám helyett "Ismeretlen hívó"-t írt ki a készülék, holott a férjem nem változtatta meg a hívóazonosítóra vonatkozó szabályokat. Ma pedig még érdekesebben jártam: megcsengetett egy saját hálózatombeli szám, hívtam vissza, de nem válaszolt. Két percre rá csengetett a férjem és kiderült, hogy korábban is ő volt. A telefon random módon kiírt egy teljesen másik telefonszámot a férjemé helyett.
A készülékem hibája ez vagy pedig a hálózaté? (Huawei y360 telefon, a férjem vodafone-os, és egy másik hálózatban vagyok.)
"a férjem vodafone-os, és egy másik hálózatban vagyok.)"
Vodafonos, de melyik országban előfizető és ő most melyik országban van?
És te a másik hálózattal? Melyik szolgáltató, melyik országban vagy?
Ha neki magyarországi Vodafone előfizetése van, akkor Magyarországon kívül roamingol, hacsak nm GO EU vagy GO + EU díjcsomagja van.
A nem honos hálózatban regisztrált simek esetében előfordulhatnak problémák az adatok átadásánál a honos hálózatba, ez azt jelenti ha nem Magyarországon telefonál, akkor bármikor.
Igen, úgy vélem hogy nem a készülék problémája.
Ugyanis a hívásazonosítót nem a készülék küldi, az hálózati szolgáltatás. Max. a ki és bekapcsolást lehet mobilról végezni.
Így a készüléknek nincs semmilyen szerepe ha CLI nélkül, vagy hibás CLI-vel jön létre a kapcsolat (hívóazonosító)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!