Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet hogy az apple...

Hogyan lehet hogy az apple telefonok ennyire gyorsak gyenge hardverral is?

Figyelt kérdés
Van pld a iphone 6s 2 magos 2gb ram és mégis gyorsabb a galaxy note 7 vagy s7nél amibe van 8 magos processzor 4 gb ram
2016. aug. 26. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hú, ez nagyon összetett. Néz utána és Te is megérted, hogy miért.

Bár a két legfontosabb dolog:

-kicsi felbontású kijelző (Ugye pc se mindegy, hogy hd-n, vagy 4k-án játszol. Az emberek meg hülék. Olyan mintha én eladnék egy i3 + gtx950 + hd monitor-os gépet 500000-ért, csak mert annyi fps tud a masina, mint egy i7 + gtx1080 + 4k kombó. Az apple meg okosan csinálja:) )

-nincs valódi multitasking ( Mármint ezt a szitut felejtsd el egy iphone-on: torrent + tubemate tölt, közben keresem a következő letöltendő rádiókabarét youtube-on, masenger fejekből 2 kint, közben pedig jött egy e-mail, amit elolvastam, letöltöttem a pdf-et és azt is elolvastam, majd visszaléptem youtube-ba és keztem a következő zene letöltését...közben minden futott a háttérben, nem hibernált semmit a telefonom (pedig csak egy honor6, nem mai darab))

Nagyon röviden azt tudom mondani amit Legend is mondott valamelyik mobilarena adásban: Az iphone nem tud sokat, de amit tud azt nagyon jól tudja. (Ez a "nem tud sokat" persze egy átlag embernek bőségesen elég tudás, sőt még sok is...)

Ui.: Amit leírtam Tények. Nekem a hobbim az okos telefonok világa. Nem szidom az iphone-t, csak nem istenítem, ami az applefanok szemében sajnos egy a szidással. De nem baj, minden ember ideges lesz, ha a vallását boncolgatják:)

2016. aug. 27. 11:05
 12/25 anonim ***** válasza:
#11-es, Apple fanként szerintem neked igazad van. És én pont ezért szeretem az Apple-t :D
2016. aug. 27. 11:09
 13/25 anonim ***** válasza:
2016. aug. 27. 11:11
 14/25 anonim ***** válasza:
Gyorsabb???Ezt ki mondta?Az S6/S7 gyorsabb,mint az Iphone 6/6s!
2016. aug. 27. 15:38
 15/25 anonim ***** válasza:
2016. aug. 27. 16:21
 16/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy melyik gyorsabb az az app-októl függ!!! Felesleges az ilyen pémiszméregetés.
2016. aug. 27. 17:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pár másodperc különbség hatalmas :/ Nem fogjuk túlélni :/
2016. aug. 27. 17:41
 18/25 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva nem gyorsabb az Iphone inkább valamivel lassabb.
2016. aug. 27. 17:47
 19/25 anonim ***** válasza:
A kérdés nem az volt, hogy gyorsabb-e, szóval, kedves utolsó, a semmire válaszoltál. Az volt a kérdés, hogy hogy lehet ilyen gyors (egyébként majdnem olyan gyors, mint a nála sokkal jobb hardverű Samsungok) az iPhone. És a kérdés már meg lett válaszolva. Köszönjük Emese
2016. aug. 27. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!Ha figyelnél egy kicsit is akkor nem csak a vastogon szedett fő mondat volt a kérdés!Alul kiegészítő mondat is van!

"Van pld a iphone 6s 2 magos 2gb ram és mégis gyorsabb a galaxy note 7 vagy s7nél amibe van 8 magos processzor 4 gb ram"

Mégegyszer...semmivel sem gyorsabb a Iphone,mint a nála sokkal fejlettebb Samsung!

Köszönjük Emese!

2016. aug. 27. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!