Az USA-ban vásárolt telefonok működnek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha az USA-ban vennék független iPhone-t azzal lenne valami probléma itthon?2016. aug. 25. 12:09
1/8 anonim válasza:
Működnek, nekem a régi iphonom japánból volt, az is működött rendesen :)
2/8 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy a 4G/LTE az zűrös, emiatt nem kell aggódni?
Egyébként köszönöm a választ! :)
2016. aug. 25. 12:46
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom iPhone-ból nincsnek külön országonként vagy kontinensenként variációk, szóval elvileg nem kell semmitől se aggódnod.
Kivétel a töltőfej persze, mert ott más a szabvány.
Azt majd szerezned kell valahonnan.
4/8 anonim válasza:
Én úgy tudom iPhone-ból nincsenek külön országonként vagy kontinensenként variációk, szóval elvileg nem kell semmitől se aggódnod.
Kivétel a töltőfej persze, mert ott más a szabvány.
Azt majd szerezned kell valahonnan.
5/8 anonim válasza:
Az LTE vel sem lesz gondod, tudja a b20 at (800mhz) is.
#1 voltam
6/8 anonim válasza:
Amúgy nem tudom az én kommentemet miért küldte 2x :D
Még az idő is ugyanaz :O
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2016. aug. 25. 13:51
8/8 anonim válasza:
Ha független az jó, de ha szolgáltató függő, azzal lesznek gondok. Pl az itteni T-mobil az nem = az ottani T-mobile-al, ergó az itthoni témobilos kártya nem fog a kinti témobilos telóban működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!