Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy GPS készülékért a 28. 000...

Egy GPS készülékért a 28. 000 Ft jó ár, vadonat új?

Figyelt kérdés

Ezeket tudja:

- ARM 533Mhz processzor, kifejezetten 3D-s térképekhez fejlesztve, ATLAS III GPS.

- Animált, 3 dimenziós MAGYAR menü

- 3,5. LCD 320X240

- Operációs rendszer: Windows CE core 5.0

- MP3, MP4, Képnézegető, E-könyv

- SD/MCC kártyahely, max 4 GB

- ROM: 64 MB

- Autós töltő, autós tartó, ceruza ...

- Li-Ion akku 850 mAh

- Minőségi, nagyon gyors és pontos készülék

2008. okt. 1. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt is keresgélhetsz:

[link]

Szerintem a 3.5 kijelző éa a felbontása kicsi, tapasztalatból tudom, a 850mAh akku szintén kicsi, van 1700mAh-s van.

A többi paramétere átlagos, a többi is ezt tudja.

De vigyázz, mert ehhez az árkategóriához nem mindég ját navigációs szoftwer és SD kártya. erre külön kérdezz rá a voltban.

Ajánlom figyelmedbe a Waytec N720BT-t. Kezeli a telefont buletoth-on, vagyis kapsz egy telefon kihangosítót is egyben és az autórádió hangszóróján is hallhatod a navigációs utasításokat és a telefont mindenféle vezetékezés nélkól at FM adóján kerestül.

2008. okt. 1. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem elég a 3,5" is, nem tíz méterről kell látni, ott van az orrom előtt!

Nekem egy Blue Panther 350-esem van az került valami 20000-be + sd kártya. Elvisz ahova kell.

2008. okt. 1. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Wayteq X820 vagy X620

Ezeket ajánlom. Okosak, gyorsak.

2009. dec. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!