Vadonat új mosó-szárító gépem 10-dik mosás után ledobta az ékszíjat visszatettem, de nem értem miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 21:20
1/3 anonim válasza:
Valszeg azért, mert gyári hibás. Szerencséd van, hogy még új, mert garancia alatt van.
2/3 anonim válasza:
Én nem nyúlnék hozzá semmikép. Holnap reggel első dolgom lenne a szervizet hívni. De hogy tetted vissza? Szétszedted? Hát ne sok jóba reménykedj, mert kiszúrják, hogy szét volt csavarozva és ugrik a garancia.
3/3 anonim válasza:
Hát, ezek ilyen szarok sajnos, legkésőbb a garanciaidő lejárta előtt tuti tönkremennek. nem hiába van anyukámnak 20 éve hajdú energomat mosógépe. soha semmi baja nem volt, és mos, mint az álom.
sztem se használd, amíg nem kerested fel a gyártót. garanciálisan meg kell, hogy javítsák neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!