IPhone 5 vs iPhone 5S vs iPhone 6?
16gb-os telefonban gondolkodom, mivel kiskorú vagyok a pénz kb. 2-3 hónap múlva lenne meg ilyen kisebb "munkákkal".
Melyik lenne jó választás? Vagy várjam meg, hogy jelenjen meg új iPhone és akkor kicsit olcsóbban vegyek ezek közül?
2 hónap múlva már kijön az új iphone.
i5 öt már nem lehet kapni
i5s is elég régi szerintem, úgyhogy azt sem venném (3éves)
i6-ot venném a helyedben
Én is az iPhone 6-ra szavaznék. :) Viszont, az 5S is van annyira jó, hogy az igényeidet kielégítse!:) Igaz nem mai darab, de akkor marad pénzed másra is de mégis lesz egy használható, jó telefonod! :)
De ha lesz annyi pénzed és másra nem szeretnéd költeni akkor iPhone 6!! :)
Nagyon szép dolog, hogy magad keresed meg a pénzedet! :))
Köszönöm. Hát.. tényleg azért picit szégyenlem megkérdezni, hogy anyu, adsz pénzt egy új "ájfonra"?
Kortársaim iPhone 6, 6S-el rohangálna, de még sem kapa, sem gereblye, sem más ilyen eszköz nem volt a kezükben, azt sem tudják mi az, hogy seprű, de a fejükön még is ott van. Csak a szájuk nagy, a kezük nem. És ha igen, akkor az nem a munkára. Persze tisztelet, vannak kivételek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!