Mit gondoltok a Sony Ericssonokról?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 18:15
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Mikor még nem jöttek ki ezek az érintő képernyős telók meg még az iPhon se, szerintem Sony verte a Nokiát is. A Walkman meg a Cyber Shot-os telókkal szerintem akkor Nokiának púp volt a hátán. Meg Sonynak minden telójában van valami új. Sokat fejlesztenek és ez látszik is. De most mintha kicsit megcsappantak volna. Úgy látom, hogy Samsung telefonok kezdenek előre tőrni, természetese az Apple után... :)
2/5 anonim válasza:
Jó telók.Nekem van egy 1,5 éves K770i m és csak a gombok koptak el rajta de más minden működik.A samsungok csak azért törekszenek előre mert mindenki aki nem ért a telókhoz az corbyt,divát és azt a sz@r s5230at veszi :|
3/5 anonim válasza:
Nekem Sony Ericsson w300i-m van már több mint 3 éve és még mindig tökéletesen működik.
4/5 anonim válasza:
Sztem a mostani SE-k nem olyan megbízhatók mint a régiek , többen írták már h ez-az elromlik rajta ez-az hamar.Am nekem is van egy SE k550i-m majdnem 5 éves és csak annyi baja van h kopott mint állat meg hamar lemerül.Régebben sokkal mgbízhatóbbak voltak mint amit mostanában kiadnak.
5/5 Fkris válasza:
a k660i-nek típushibája a fel gomb kopása,tehát nem érzékeli ha megnyomom...
Lecseréltem 1 Nokia 5800 ra,és nagyon jó kis telefon.
Nemhiába a világon eladott telefonok 70%-80%-a nokia...
De a Sonyval semmi bajom nincs,jó telefon,de pont kifogtam 1 russz típust....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!