Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tegyek fel játékot...

RastaMama kérdése:

Hogyan tegyek fel játékot s5230-ra?

Figyelt kérdés
Gyári független Samsung s5230-om van. Bár tény, hogy nem vagyok egy számtech zseni, de az istennek sem tudok rá játékot tenni. Bárhonnan töltöm le, sem a .jad sem a .jar fájlokat nem indítja el. Mindegyikre azt írja, hogy nem támogatott fájltípus. Valakinek ötlet? ( a nagyon elterjed, ismert oldalakat ne javasoljátok pls, mert mindet átnyálaztam már :s )
2010. ápr. 20. 09:24
 1/4 anonim válasza:

Hát biztos nem nézted át mindegyiket...

pl. ezt nézted?

[link]

csak mert itt irják a Főoldalon, a Java telepitése (HTML)-ben:

Java telepítés (HTML)

--------------------------------------------------------------------------------

HTML Java install + használati útmutató (innen Letöltheted)

Egy újabb HTML alapú JAVA telepítés

Készítettem egy kicsit könnyebben és egyszerűbben kezelhető HTML alapú Java telepítőt, a NAGY előnye hogy nem kell minden egyes java alkalmazásra-játékra külön HTML fájlokat szerkeszteni, ezt elég egyszer felmásolni a telefonra és ezután az összes JAVA cuccot ezzel tudod telepíteni a használata a következő

1. Felmásolod a Java install.html fájlt egy tetszőleges helyre ajánlott a memória kártyára, sajnos még csak memória kártyáról tudtam megoldani a telepítést, tehát akinek nincs memória kártya a telóban azoknak még egyenlőre nem jó ez a megoldás!

2. Következő lépésben létre kell hozni a memória kártyán egy Java nevű könyvtárat és ezek után ide kell tenni mindég a telepíteni kívánt jar fájlokat

3. Következő művelet már maga a Java telepítés, ha a fenti két dolog már megvan tehát felmásoltad a HTML fájlt, és létrehoztad a memória kártyán a Java könyvtárat és másoltál is bele telepíteni való dolgokat kezdődhet a művelet. A feladat ugyan az kikeresed a telón a Java install.html fájlt és elindítod. Hasonlóképpen a böngésző fog elindulni ahogy a régebbi HTML módszeremnél (nem kell megijedni nem használ semmiféle net kapcsolatot, nem vesz le pénzt a kártyádról). Meg fog jeleni egy kis ablak a böngészőn belül itt a szöveg beviteli részre kattintunk, beírjuk a telepíteni kívánt jar fájl nevét csak a jar fájl neve kell kiterjesztés nem kell!

Ezek után nincs más dolgunk mint az OK gombra nyomni ekkor kikeresi a telón a beírt java fájlt és megjelenik a telepítési ablak, itt lesz egy Telepítés indítása nevezetű gomb erre kell rákattintani és megkezdődik a telepítés.

2010. ápr. 20. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de gondolhatod, h ez volt az első oldal kb, amit néztem. Mindenesetre megpróbálom, illetve párom segítségét kérem, hátha többre megy.
2010. ápr. 21. 19:44
 3/4 anonim válasza:
Sikerült? Én még mindig regelni próbálok erre az oldalra,de még nem küldtek aktiváló mailt meg választ sem a levemere:S Pedig ezen múlik,hogy megveszem-e a telót vagy nem! Remélem letudom szedni ennek a html-es cuccnak a telepítőjét:(
2010. jún. 8. 18:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Én már le is tettem a dologról :s :(
2010. jún. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!