Nokia 7020-nál mit kell tenni hogy ha hívnak ne a számot hanem a nevet lássam?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 08:44
1/4 RastaMama válasza:
Először is mentsd el a számot. Ha ezek után sem megy, nézd meg, h a karira vagy telóra van-e mentve a szám. Fontos, hogy a megfelelő mentési hely legyen kiválasztva a telefonkönyv használatakor. Tehát ha a telódon vannak a számok, de az alapértelmezett "memória" a SIM, akkor cseszheted. Ha ezekután sem stimmel, akkor lehet, hogy egy adott számhoz két nevet rendeltél hozzá egy mentési helyen belül. Tehát v a karin, vagy a telón kétszer van elmentve a szám, két különböző névvel.
Írj, h így sikerült-e vmire jutnod!
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam tel. memóriára menteni a neveket a sim memoriáról kitöröltem nem sikerült,próbáltam e tel. számokat is +36ra átváltani így sem sikerült. További ötleteket várok
2010. ápr. 20. 12:34
3/4 RastaMama válasza:
Attól, hogy ide-oda mentegeted, még nem fog működni sajna. AZ a helyzet, h szerintem te ronthatsz el vmit, mert ezt kb csukott szemmel is meg tudom oldani egy Nokian. (nokia fan vagyok). Szerintem próbálkozz tovább, esetleg menj be egy szervízbe, ügyfélszoliba.
4/4 RastaMama válasza:
Ja, egy válaszolótól jött az első 2, meg ez is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!