Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 7020-nál mit kell tenni...

Nokia 7020-nál mit kell tenni hogy ha hívnak ne a számot hanem a nevet lássam?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 08:44
 1/4 RastaMama válasza:

Először is mentsd el a számot. Ha ezek után sem megy, nézd meg, h a karira vagy telóra van-e mentve a szám. Fontos, hogy a megfelelő mentési hely legyen kiválasztva a telefonkönyv használatakor. Tehát ha a telódon vannak a számok, de az alapértelmezett "memória" a SIM, akkor cseszheted. Ha ezekután sem stimmel, akkor lehet, hogy egy adott számhoz két nevet rendeltél hozzá egy mentési helyen belül. Tehát v a karin, vagy a telón kétszer van elmentve a szám, két különböző névvel.

Írj, h így sikerült-e vmire jutnod!

2010. ápr. 20. 09:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam tel. memóriára menteni a neveket a sim memoriáról kitöröltem nem sikerült,próbáltam e tel. számokat is +36ra átváltani így sem sikerült. További ötleteket várok
2010. ápr. 20. 12:34
 3/4 RastaMama válasza:
Attól, hogy ide-oda mentegeted, még nem fog működni sajna. AZ a helyzet, h szerintem te ronthatsz el vmit, mert ezt kb csukott szemmel is meg tudom oldani egy Nokian. (nokia fan vagyok). Szerintem próbálkozz tovább, esetleg menj be egy szervízbe, ügyfélszoliba.
2010. ápr. 21. 19:47
 4/4 RastaMama válasza:
Ja, egy válaszolótól jött az első 2, meg ez is ;)
2010. ápr. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!