Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 1208-as miért nem írja...

Nokia 1208-as miért nem írja ki a nevet ha hívnak, csak a tel. Számot írja ki!?

Figyelt kérdés
Apumnak vettem,de sehogy sem tudjuk beállítani hogy kiírja a nevét az illetőnek aki hívja.
2010. jan. 23. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem egy apró hibáról van szó,nekem is volt ilyen bajom nokiával. Ha valaki hív az 36-os formátumban írja ki a teló,de nekem a telefonkönyvben 06-tal voltak benn a számok,és így nem ismerte fel. Csörgesd meg a telefont egy számról,majd a számot egy az egyben úgy mentsd le,ahogy kiírta,aztán pedig újra csögesd meg. Ha így se megy majd,akkor szoftverhiba lehet.

2010. jan. 24. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb a hiba. Mikor megvettétek a telefont, a SIM kártyáról átmásoltátok a számokat és neveket a telefon memóriájába. Ez által így 2* van meg minden szám. Ez nem gond!!! Következőt csináld: TELEFONKÖNYV > BEÁLLÍTÁSOK > SIM vagy TELEFON MEMORIA HASZNÁLATA!!! Válaszd valamelyiket. Ugyan is ha a 3-dikat választod ( mind két memoria ) a telefon lát mindent egyszerre. Így bejövő hivaskor a készülék nem tud dönteni, h milyen nevet írjon ki. EZÉRT ÍR KI CSAK SZÁMOT!!!
2010. jan. 25. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen aki írt!

Aranyosak vagytok!

:-D

2010. jan. 29. 20:59
 4/4 anonim válasza:
Esetleg nem tudja valaki, hogy a NOKIA BL-4U telefonon ezt hol lehet beállítani?
2017. nov. 21. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!