Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meddig birja egy iphone SE?...

Meddig birja egy iphone SE? Velemeny? Jo vagy rossz?

Figyelt kérdés

2016. aug. 18. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Alapból a kérdés elég rossz.

És mivel a kérdésre válaszolok én, ahol nincs megadva semmilyen feltétel, ezért azt tudom mondani hogy az SE ár érték arányban nem számít jó vételnek... És hogy miért... Általános tényeket mondok, objektívan leírva:

Ebben az ár kategóriában sokkal jobb:

Előlapi kamerával rendelkező telefonok vannak

Sokkal jobb képernyő felbontáú telefonok vannak

Sokkal jobb akkumulátor üzemidővel ellátott telefonok vannak

Várom az embereket akik beletudnak kötni a tényekbe.

Illetve várom a lepontozásokat is az IOS FanBoyoktól ;))

2016. aug. 19. 19:56
 12/15 Vazul65 válasza:
0%

11-es, nem vagyok semmilyen fanboy, de amit írtál az esetleg lapostévére/féltéglára igaz. Aki nem akar nagy kijelzős batárt, de jó felszereltséget igen, az az SE-n kívül mást kb. nem talál.

Sok embernek 4" a határ, nekem is, pedig nincs pici kezem. Minden egyéb (pl. kamera minőség) csak ezután jön :-)

Jó telefon az SE. Android vs Apple viszonylatban se drága. Az SE elmegy 5+ évig, az Android vagy elmegy vagy nem, de ha nem pukkan el úgyis lecseréled. Így is, úgy is költesz rá 2-3 év után.

2016. aug. 23. 10:46
 13/15 Vazul65 válasza:
63%

A rendszeres software updates is az SE / iOS mellett szól. Sokan nem tartják fontosnak, addig amíg be nem szednek valami bajt :)

Vegyél egy SE-t, ha nem jön be, azt biztosan el tudod majd adni.

2016. aug. 23. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

"Vazul65" attól, hogy nyomod az iOS nyalást, még nem lesz igaz amit mondasz,

ez a telefon erősen túlárazott, a kamera jó, de kiegészítő kell hozzá, hogy egy S7 minőséget elérjen a kép

a magyar apple support és szerviz meg kritikán aluli

cuki, hogy van rendszeres update, de attól még 200ezret + 20 ezer biztosítást fizetni egy olyan telefonra, aminél jobbat 70-80-ért lehet venni, túlárazottnak számít

annyi előnye van, hogy a vén öreg isten kiegészítőt lehet hozzá venne a mikroszkóptól a juicepackon át, a QI töltő rendszerig, sőt olyan tokot is, amiben van plusz 32 GB, de ezeknek a felét több telefon alapból tudja és nem kell kerülőutakon játszani vele

neked amúgy van SE-d? mert nekem van, nem éri meg az árát, akkor se, ha mindenkit 0-ra pontozol, aki ellent mer mondani neked és leemeli a piedesztálról az almacsutkát

2016. aug. 23. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Vazul65

Amit írtam az nem egy lapostévére, sem egy féltéglára igaz, hanem arra hogy bizony egy iphone SE árán sokall jobb androidos telefonokat lehet kapni ezen szempontok alapján. Ha nem látod a tényeket sajnálom.

Apple támogatotságról meg annyi hogy oké hogy van de minek? Mármint oké letudsz szedni újabb alkalmazásokat még frissül a rendszer... Ahha. Csak arra nem gondoltok hogy az a telefon már annyi év múlva lassú lesz? Kérdem én mi értelme van hangoztatni azt hogy jó sokáig támogatott lesz a telefon ha úgy is lassú lesz? Szóval ha támogatva van akkor is még ha nincs támogatva akkor is.. SE kb olyan lesz 4 év múlva mint most a 4s... Ha nem rosszabb.....

A telefon minőségéről inkább nem is beszélnék nem hiába annyira felkapottak az Iphone szervízek (még mielőtt bevágnád azt hogy azért mert sok van, nem nem azért népszerű hanem azért mert egy 20000 forintos android telefon többet bír hiba nélkül mint egy iphone..

Ez van.

2016. aug. 23. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!