Meddig birja egy iphone SE? Velemeny? Jo vagy rossz?
túlárazott
olloclippel tök jó képeket csinál
ios vagy android?
ha erre a kérdésre nem vágod rá csípőből, h android, akkor neked ios kell...
Hidd el nekem. És akkor egy Iphone SE évekig jó telefon lesz
De komolyan gondoltam, nagyon túl van árazva, rengeteg sokkal jobb ár/érték arányú telefon van
Nekem van, nem vennék többet.
# 7 ÉS az a rengeteg sokkal jobb telefon is ugye mind iOS-t futtat? Mert ha nem, akkor már alapjaiban hibádzik az összehasonlításod.
iPhone-os viszonylatban egyáltalán nem drága az SE, sőt, új iPhone ilyen olcsón még nem jött ki.
Azzal a hardverrel meg tuti hogy évekig simán jó lesz, ha elég a kijelző méret, akkor tuti választás.
Hogy jó-e vagy rossz, az relatív, erre nem lehet ilyen könnyen válaszolni. Megvannak az "általános", eléggé ismert előnyei és hátrányai, csak guglizz rá (pl. Ios vs Android) és napokig olvasgathatsz a témáról. ;)
Nekem két hete van SE-m, és nagyon szeretem, jó választás volt. Az aksi folyamatos b..sztatással egy napig, light-os használattal 2 napig bírja, sztem ez jó. Fontos volt a mérete, minél kompaktabb, egy kézzel könnyen kezelhető telefont akartam, pipa. Szempont volt még, hogy időtálló legyen, terveim (és specifikációk, iphone-os tapasztalatok) szerint 5 évig simán kiszolgál majd. Ja, és mellesleg szerintem nagyon szép telefon. :)
Az árához annyit fűznék hozzá, hogy az SE konkrétan olcsónak számít (persze az "alma-univerzumon" belül): anno megjelenéskor 220 000 volt az 5s, most 158 900 volt az SE (és ugyebár egyre olcsóbb), és pár - számomra nélkülözhető - apróságon kívül 6s tudása van, ami viszont 247 900-ről indult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!