Ha külföldre nem veszek roamaring csomagot attól még tudok netezni azzal amit itthon még váltok (ami 1gb)?
Figyelt kérdés
őszintén lövésem nincs az egészről, legutoljára mikor külföldön voltam akkor még okostelefon sem volt:D2016. aug. 17. 18:59
1/4 anonim válasza:
Attól még utánanézhetnél a dolgoknak.... .
Külföldre mész - más szolgálató hálózatát használod (vagy ugyanannak a szolgálatónak, az adott országon belüli hálózatát).
Persze ha van wi-fi, akkor csak kódot kell elkérned (kivéve ha UPC-s neted vagy és ott is van UPC wi-free: ott is tudod használni).
2/4 A kérdező kommentje:
telekomos vagyok. és nekem ez sajnos tök magas, utánanéztem én, csak nem értem...
2016. aug. 17. 19:08
3/4 anonim válasza:
külföldön ne roaming netezz mert a gyatyád is rámegy!
4/4 A kérdező kommentje:
ezt szeretném elkerülni.
amit néztem a telekomnál egy hétra az 5000. na nekem egy havi számlám ennyi, szóval hanyagolnám
2016. aug. 17. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!