Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha külföldön vennék telefont,...

Ha külföldön vennék telefont, akkor itthon tudom használni? Mik lehetnek a gondok?

Figyelt kérdés

Brüsszelben vennék telefont, egy összegben, mivel ott kb 20-30 ezer Ft-tal olcsóbb ugyanaz a telefon, mint itthon.

Milyen gondok léphetnek fel ilyen esetben?

Itthon ugyanúgy tudnék vele telefonálni, mintha itt vettem volna meg?

2016. júl. 22. 14:08
 1/5 anonim válasza:

a garancia érdekes. az gondolom alap, hogy kártyafüggetlen készüléket veszel...

milyen telefonról van szó?

2016. júl. 22. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha gyárilag független, akkor igen.
2016. júl. 22. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha gyárilag független, Németországba (vagy Európába) szánt modell, akkor tudod itthon is használni.

Garanciát viszont lehet csak Németoba tudod majd érvényesíteni, de ez nem biztos, pl Sony, iPhone esetében ez nem igaz.

2016. júl. 22. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:

3. "pl Sony, iPhone esetében ez nem igaz."

mármint az nem igaz, hogy csak Brüsszelben tudom érvényesiteni a garanciát?

amugy Brüsszel Belgiumban van tudtommal, nem Németországban :D

Iphone-ról lenne szó

mielőtt bárki belém kötne saját pénzből, amit nem a szüleimnél "kerestem", nem zsebpénz, hanem most nyáron dolgozom egy étteremben

2016. júl. 22. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megveheted, igaz én Franciaországban vettem és semmi gond nincs vele, bár én akció keretében 50000 forinttal olcsóbban.

Most vannak kiárusítások arrafelé is szóval nézz meg tobb boltot 😉

Garancia érvényes lesz Magyarországon is

2016. júl. 23. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!