Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb érintőképernyős telefon az iPhone kivítelével?
"minden bluetooth-tal rendelkező készülék (és ma már szinte mindegyik az) képes fájlcserére BÁRMELYIk bluetooth-tal rendelkező készülékkel"
Ezt azért nem mondtam volna. Még az iPone OS4 sem engedélyezi a Bluetooth-os fájlküldést. Vagy Jailbreak, vagy egy pár dolcsis app az AppStore-ból. És ha alabpól tudná, de nem engedik, hát CSESSZÉK meg, nem fogok érte fizetni vagy feltörni a telefontom. Ezt nem szeretem az iPhone-ban.
Szerintem is a HTC HD2 a legjobb, csak akiknek nem tetszik a Windows Mobile oprendszer, azok valszeg a HTC Desire-t mondanák, amely kb. ugyanannyit tud, újabb, és Android rendszerű.
Olyan tiltásokat mint a bluetooth-ról amit mondasz, csak az Apple csinál, a többi mobil platform jóval szabadabb ilyen téren, meg programok terén is, nem kell a engedélyeztetni az elkészített programokat meg ilyesmi. Szóval törésre sincs szükség, az én HTC Kaiserem is tud kommunikálni barátnőm Nokia-jával.
Aztán merevlemez egyik telefonban sincs, flash van bennük. A HTC HD2-nek és a HTC Desire-nek és a Nexus-One-nak nincsen jelentős beépített flash tára, alapból csak 512 mega fér rá, viszont 5 ezerért kapsz 16 gigás micro-sd kártyát, ezért nem is értem miért szempont mekkora a beépített tár.
Ja és ilyen kategóriában már alap a wifi és a gps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!