Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P9 szerintetek jobb...

Huawei P9 szerintetek jobb mint az iPhone (6)?

Figyelt kérdés
Szerintem jobb mert én android párti vagyok és ahogy nézegettem a videókat sok mindenben jobb mint a másik...
2016. aug. 11. 07:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen jobb.
2016. aug. 11. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem csak menőzni akarsz hanem használni valamire akkor jobb!
2016. aug. 11. 07:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb,én úgy gondolom,hogy az iPhone csak divattelefon....
2016. aug. 11. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:

az iFosnak csak valami indokolatlan okból nagy nevet csináltak, jó a reklámja, meg a márka előélete. Ugye a Macintosh számítógépeket nem kell bemutatni, hallottál róluk. Illetve ezek utódai, a notebook kategóriában az Apple MacBook. Az tényleg jó. Erős hardverileg, és masszív fizikailag, az op. rendszer meg nagyon stabil.

De a telefonjaikat mindenki szidja szinte (kivéve a nagyon Apple fanatikus márkahű emberek). Szerintem a P9 ezerszer jobb. Program is sokkal több van rá. Az iPhone az csak afféle "státuszszimbólum", semmi több. Mint ahogy autóknál a BMW vagy Mercedes semmivel nem tud többet egy adott kategóriás Opelnél, sőt, de a célközönségük nem fogja beletenni egy Opelba a seggét, akkor se ha az jobb, meg jobbnak érzi kimondani azt, hogy BMW-m/Mercedes-em van.

Ugyanez az iPhone-nal is a helyzet.

2016. aug. 11. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Az iPhone-ok azon kívül hogy nagyon jó minőségűek, inkább csak divattelefonok, sokak által úgy istenített márkával, mint ha ég tudja milyen kiemelkedő különlegesség lenne más márkákhoz képest, pedig ugyanolyan! A Huawei sokkal olcsóbb, viszont többet tud, ha az ember nem akar villogni mások előtt, mint valami h#lyegyerek*, akkor a P9 egyértelműen sokkal jobb vétel, jobban megéri, jól gondoltad!

*bocsi, nem rád értettem, csak úgy általánosságban az ilyesfélékre! :D

2016. aug. 11. 08:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Küldtem a hasznos válaszos lájkot. Én tudtam,h jobb,meg mi miért van,csak pár fiatalnak meg kell magyaráznom úgy is,hogy mások mit "mondanak" mert szerintük én "hülye" vagyok hozzá mert mindenkinek olyan van akkor biztos az a legjobb...
2016. aug. 11. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Felesleges megpróbálni elmagyarázni úgyse fogja megérteni csak kb 10-ből 1-ember ;)
2016. aug. 12. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó telefon, de azért az iPhone-t se kell leírni annyira. Baromi stabil, évek múltán is ugyanolyan gyors, kapja a frissítést. Lehet a tört appok meg fájlkezelés korlátoltabb, de nem rossz. Androidból csak nexust vennék.
2016. aug. 15. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!