Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Xiaomi mobilok kibírják egy...

A Xiaomi mobilok kibírják egy évig? A Xiaomi Mi 5 tetszett meg, jó választás lenne?

Figyelt kérdés

Azt mondta az ismerősöm hogy a kínai mobilok (pl. Xiaomi, Dogee) azért olcsóbbak a márkásaknál, mert teljesítményben felveszik a versenyt a konkurenciával de tartósságban nem, 1 év után az akkumulátor, vagy a kijelző, vagy más alkatrész megy tönkre és nem éri meg javítani mert nincs hivatalos szerviz ami foglalkozna velük Magyarországon meg pótalkatrészt nem gyártanak külön. A szoftverfrissítés hamar megszűnik ezeknél szerinte, sokszor nincs is, az marad örökre, amit rátelepítettek.

Nekem igazából ez mindegy, ha 1 évig kibírja, bőven jó, ha tönkremegy utána veszek fejlettebb okostelefon modellt mert úgyis elavult lesz addigra. Annyi kéne, hogy jól vigye a játékokat és gyors legyen az Android felület. Meg a kamera szép képeket készítsen.

2016. aug. 10. 19:24
1 2
 11/12 anonim válasza:

Mi5 Pro-m van kb. 1 hónapja, eddig minden ok :D tényleg gyors, szerintem szép képeket csinál, és bár tud 4K videót is, az minőségben picit elmarad a konkurens zászlóshajókhoz képest.

Egyébként teljesen rendben van a teló, MIUI8-al fut.

2016. aug. 13. 20:28
 12/12 Benedek Csomor válasza:
Ez nem igaz az összes kínai telefonra. Apukamnak xiaomi-ja van és megfelelő neki. Két éve használja, aksija egész jó és gyors. Nekem egy Huawei psmart 2019 van az is kínai és mégis jó. Attól hogy kínai attól még nem szar. Az oppo is jó telefon. Én egy xiaomi redmi note 8t néztem 50e Ft-ba kerül ami nagyon jó ár. 4gb ram ami nagyon sok és 64gb tsrhely. Kamerája előlapi 8mp hátlap 13mp.Sztem nem szar a kínai telefonok... Majdnem mindegyik kínai.... Az Apple egy szar... Drága és gyenge...
2020. ápr. 14. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!