Xiaomi Redmi Note 2 jó választás?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Xiaomi Redmi Note 2-t és érdekelnének a vélemények/tapasztalatok.2016. máj. 22. 22:30
2/4 anonim válasza:
Nekem a Prime változat van meg. Február elején vettem meg, azóta nyúzom. Nagyon elégedett vagyok vele (olyannyira, hogy amióta megvan, mellőzöm a Samsung tabletem :P).
Gyors, nem fagy, nem akadozik, nagyon jó a képfelbontása, elfogadható képeket készít, tökèletsen lehet hallani egymást. Egy töltéssel 1-1,5 napot bír nálam. Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem Samsungot, vagy bármilyen más, 'márkás telefont' vettem :)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Bármilyen kérdésed lenne, szívesen válaszolok :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. máj. 23. 14:50
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyenem van január óta. Én nagyon szeretem.
Egyedül a méretével nem vagyok kibékülve, mert az én kezemhez képest nagy, de elviselem azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!