Mi legyen? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy androidos telefonom, ami naponta lefagy, úgy, hogy ki kell venni az akumlátorát stb., ezért szeretnék cserélni. Két választási lehetőségem van, melyik legyen?
-1. Veszek most egy Lumia 640-et
-2. Használom decemberig a régi iPhone 4s-em, és mivel decemberben jár le a hűségidőm erre a vacakra, akkor veszek egy pl: iPhone 5s/6-ot, vagy valami mást.
2016. máj. 22. 21:00
1/14 anonim válasza:
A lumian kivul van mas lehetoseg?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát az iPhone :DD Androidot soha többé nem veszek, mert egy idő után belassul, lefagy stb..
2016. máj. 22. 21:37
4/14 anonim válasza:
Én a 2. opciót ajánlom. Én is hasonló helyzetbe voltam, vagy várok kb. fél évet vagy veszek egy olcsóbb telefont. Inkább vártam és most van Iphone 6-om. Nem bántam meg a várakozást.
5/14 anonim válasza:
A másodikat ajánlom, Windows phone-t meg egyáltalán nem ajánlom. Egy 640 tulaj.
6/14 anonim válasza:
Eggyet értek az előzővel, nekem 630-am van. Megőrülök majdnem minden nap elmondom mostmár apának, hogy vegyünk már egy új telefont, mert szétverem ezt a sz@rt XD Én is Iphone-t szeretnék, 5s vagy se-t <3
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) 5-ös 6-os, kifejtenétek jobban, hogy miért nem annyira jó a Windows phone?
2016. máj. 23. 22:23
8/14 anonim válasza:
Kevés rá az alkalmazás, amik vannak azok is nagyon gagyik, a viber is jelenleg 4.5 körül tart, a másik kettőn meg már a fene se tudja. Az értesítésekkel is bajok vannak, ha úgy tartja kedve nem értesít.
9/14 anonim válasza:
Az is biztos hogy az utolsó válaszoló még életében nem fogott lumiát.
10/14 anonim válasza:
Pedig igen, most is arról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!