Az android rendszeren mennyire valószínű hogy vírusos legyen?
Figyelt kérdés
Ugyanis több furcsaságot is művel a telefonom. Most például lecserélte a téma hátteret egy másikra. Napközben pedig (pont ezen az oldalon szörföztem) amikor egyszer csak kiírta a Google hogy a telefonon vírust talált a böngésző, és biztonsági okokból megszakítja a kapcsolatot. Aztán meg magától bejött ilyen hülye szerencsekerék vagy mi a fene.2016. máj. 20. 19:46
1/9 anonim válasza:
Töröld le azokat az appokat, amik a reklámokat dobálják
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Egyetlen ilyen van, az pedig a Clean Master amit mindenki agyon szokott dicsérni. Azt is csak azért használom, mert néhány naponta azzal szoktam törölni a telefonon lévő, ám máshogy nem kitakarítható felesleges fájlokat.
2016. máj. 20. 21:57
3/9 MZ.per.X válasza:
Nem klasszikus vírus, hanem valami feltelepült szar.
4/9 anonim válasza:
A Clean Mastert nyugodtan letörölheted, nincs semmi haszna, csak az egy "App kezelő", amivel mentést tudsz csinálni az alkalmazásokról, játékokról, de egyébként semmi szükség a CM-re. Nekem alapból rajt volj a telefonomon, de amióta letöröltem sokkal jobb, nem basztat a hülye értesítéseivel peecenként.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, de miután töröltem a CM-t hogyan ellenőrizzem hogy van-e valami kártékony, vagy nem oda való dolog a telefonon? Ha esetleg összekötöm géppel és Malwarebytes programmal átvizsgálom a tárolókat az segít?
2016. máj. 21. 09:08
7/9 anonim válasza:
Bár nekem az is alapból rajta volt a telómon, de azt is letöröltem. :D
Miután a szolgáltató lassította az internetem, úgy gondoltam nincs rá szükség. :D
8/9 anonim válasza:
# 5 Nem, az csak a Windowsos kártevőket ismeri
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves 6. futtattam. Semmit nem talált.
2016. máj. 22. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!