Iphone SE vagy LG G5?
Méret önmagában nem dönti el a kérdést? Mire szeretnéd használni a telefont?
#2: kérdező számára alighanem hasznosabb lenne ez a komment, ha részleteznéd, mi az, ami számodra konkrétan problémát okozott, hogy el tudja dönteni, ez számára mennyire "no-go".
Helló,
Az LG G5-ben van NFC, infraport, bővíthető tárhely, nagyobb kijelző, 4GB RAM, cserélhető akksi -- ezek mellette szólnak. USB C portja van, ez hátrány, ha új zsinórokat meg konvertereket kell venned.
Az iPhone SE kisebb, egy kézzel használható, gyors a fényképezője, tud slow-motion videót készíteni (lassított felvétel), ezek mellette szólnak. A 16GB-os verziót felejtsd el, a 64GB-osat érdemes venni. Ha nincsenek lightning port-zsinórjaid, akkor az szintén hátrány, hogy vennek kell.
Az Android és az iOS is lehet előny és hátrány is, attól függ, kit kérdezel.
Ha sokat netezel, játszol, videózol a telefonodon, az LG-t vedd meg. Ha fontosabb, hogy kis méretű legyen, akkor meg az iPhone-t.
Épp ezt akartam kérdezni, hogy ha már iPhone, akkor miért nem 6S?
Én a 6S-t venném. Jó, lehet kicsit elfogult vagyok vele szemben, mivel nekem is ilyen van, de ingyen sem cserélném le G5-re. Viszont SE és G5 közül inkább az utóbbit választanám.
Helló,
Úgy már fogósabb a kérdés. Az LG-nek akkor is vannak előnyei, pl. NFC, infra, bővíthető memória. Ha ezeket nem használnád ki, akkor én is az iPhone-t mondanám, legalább a 64GB-osat. A 6S kijelzője még mindig kicsit kisebb, de sokkal közelebb van az LG-hez, mint az SE. (LG: 13.4cm, 6S: 12cm képátló).
Azt azért vedd figyelembe, hogy fájlok föl-lemásolása macerásabb az iPhone-nál, mert ott az iTunes-t kell használni, a csengőhangokat meg kell vágni és átkonvertálni stb. És azért a 6S drágább, főleg egy 64GB-os. Szóval egy jobbféle tokra nevezz be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!