Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények a v706 típusú...

Vélemények a v706 típusú telefonról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=QCUnZ7HwqZc

Nemrég néztem ki ezt a telefont egy amerikai oldalon,és lehet hogy rendelnék is..csak kíváncsi lennék pár véleményre.

2010. ápr. 18. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát figy , én nem ajánlom mert :

1. ha baj lessz vele Mo-on nem biztos h tudják javítani , nincs hozzá alkatrész.

2.Nekem így a video-ból nagyobbnak tűnik a sim kártya mint amit itthon árulnak így nembírnál belerakni magyarosrszági simkártyát.(bár megtévesztőek a méretek a videoban , ennek azért járj utánna)

3.USA-ban más a hálózati áram mint nálunk , nálunk 230V ott kint 110V vagy 120V ugyhogy ezzel is gondod lehet.

4.Szinte biztos h nem lessz hozzá magyar oprendszer , szval nemtudod magyarítani a menüt (bár ha téged nem zavar h angol akkor nem lényeg)

Sztem ne rendeld meg hisz még (gondolom) a kezedben sem volt még , és lehet h élőbennem lyan jó mint a videon.

Am mennyi az ára ?

2010. ápr. 19. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem. Ebay-n van 100$-ért(20eFt) átalagba, itthon csak vaterán láttam 30-40eFt között.

[link]

2010. ápr. 19. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az nem olyan sok érte , nézz utánna a simkártya meg a töltő dolognak amit először írtam , és ha rendben van akkor akár meg is rendelheted.
2010. ápr. 19. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:

nézd itt egy átalakító 700Ft-ért: [link]

A SIM kártyákkal kapcsolatba pedig ezt olvastam ki a magyar leírásból: "

2 SIM KÁRTYÁS, kártyafüggetlen, ELEGÁNS

ÉRINTŐKÉPERNYŐS LUXUSMOBIL! "

2010. ápr. 19. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor sztem megér ennyi pénzt.
2010. ápr. 19. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is...Kössz a segítséget.
2010. ápr. 19. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!