Vélemények a v706 típusú telefonról?
http://www.youtube.com/watch?v=QCUnZ7HwqZc
Nemrég néztem ki ezt a telefont egy amerikai oldalon,és lehet hogy rendelnék is..csak kíváncsi lennék pár véleményre.
Hát figy , én nem ajánlom mert :
1. ha baj lessz vele Mo-on nem biztos h tudják javítani , nincs hozzá alkatrész.
2.Nekem így a video-ból nagyobbnak tűnik a sim kártya mint amit itthon árulnak így nembírnál belerakni magyarosrszági simkártyát.(bár megtévesztőek a méretek a videoban , ennek azért járj utánna)
3.USA-ban más a hálózati áram mint nálunk , nálunk 230V ott kint 110V vagy 120V ugyhogy ezzel is gondod lehet.
4.Szinte biztos h nem lessz hozzá magyar oprendszer , szval nemtudod magyarítani a menüt (bár ha téged nem zavar h angol akkor nem lényeg)
Sztem ne rendeld meg hisz még (gondolom) a kezedben sem volt még , és lehet h élőbennem lyan jó mint a videon.
Am mennyi az ára ?
Értem. Ebay-n van 100$-ért(20eFt) átalagba, itthon csak vaterán láttam 30-40eFt között.
nézd itt egy átalakító 700Ft-ért: [link]
A SIM kártyákkal kapcsolatba pedig ezt olvastam ki a magyar leírásból: "
2 SIM KÁRTYÁS, kártyafüggetlen, ELEGÁNS
ÉRINTŐKÉPERNYŐS LUXUSMOBIL! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!