Vodafone 858 Smart telefonról lenne szó. Vélemények?
Nekem egész jó kis telefonnak tűnik, de nem olvastam róla valami bíztató híreket..
Nekem leginkább zenehallgatásra kéne..Csak annyit tudtam meg, hogy folyamatos wifi/bluetooth-működés mellett kb egy napig bírja.. de ha mondjuk elsődlegesen zenét hallgatnék rajta, időközönként fényképeznék vele ezt-azt, meg fogadnék pár hívást?
Ha valakinek van ilyen telefonja, leírhatná a tapasztalatait :)
Tényleg olyan lassú, ahogy olvastam? (ma bemegyek majd egy vodafone üzletbe, hátha ki van rakva és ki lehet próbálni, de az gondolom nem adja vissza ugyan azt ..)
Még a Samsung e2652w (Champ 2 simes, wifis változata) érdekelne.. ez sem tűnik rossznak, egész jókat olvastam róla, viszont úgytudom, nagyon kicsi a képernyője.. Ha valakinek lenne ilyen, leírhatná, hogy nagyon zavaró-e vagy megszokható?
Végülis nekem annyira nem számít (betört képernyős Corbym van, alig van olyan rész a kijelzőjén, ami működne :D)
Előre is köszi :)
(Esetleg még ajánlhatnátok is telefont..lényeg a zene, bluetooth, kamera ..meg a wifi nem hátrány)
Szerintem szar.
Zenehallgatásra minek smartphone amúgy?
Jó..tudom, hogy a legtöbben azt mondják az ilyen telókra, hogy "szar" .. a Samsung Corby-mat is kinevették, hogy úristen.. de nekem például ennek is bejön a formája, meg nekem tökéletes lenne, de ..mindegy mégis újítanék. Ha meg ilyen telefonod van és egyetlen szóval tudnád jellemezni, hogy "szar", akkor tényleg nem lehet valami jó, köszi a véleményt:)
Kétszer átolvastam a kérdesem, de még mindig nem jöttem rá, hol írtam egy szót is az öcsémről xD
ZTE Blade..hm jónak tűnik, csak azt elfelejtettem említeni, hogy 30-40et nembiztos, hogy kiadnék érte.. használtan 30 körül még elmegy, bár pénzfüggő.(most diákmelózok hónap végéig) ..Mindenesetre köszönöm, még átgondolom, hogy egyáltalán mit akarok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!