Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5X-et vegyek vagy...

Nexus 5X-et vegyek vagy gyűjtsek iPhone-ra?

Figyelt kérdés
Jelenleg kb. 75.000 ft-om van (15L).

2016. aug. 8. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy menőzésre kell, avagy ki is akarod használni?

Mert 5S 16gb-ot tudnál venni 95-ért, de a tudása jóval az 5x alatt van. Persze menőzésre jobb...

2016. aug. 8. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#1- nek igaza van! Ma mar jobban megeri valami jobb droidot venni mint ÁJFONNAL villogni!
2016. aug. 8. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem gyujts meg a nexus 32gigas valtozatara mert 16gb nen lesz eleg foleg ugy h nen bivitheto. En meg a redmi note 3prot es a vernee appolo liteot ajanlom
2016. aug. 8. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

65ezerért kapsz xiaomo note 3 pro 32/3at, én azt venném a helyedben.

A nexus nagyon jó csak az a fránya 16 giga számomra pl nem lenne elég hosszú távon, az meg a hab a tortán hogy nincs 32/3as verziója, holott ma szinte már az összes jobb telefonnak 3 vagy több giga ramja van ami szerintem szintén fontos hogy ne csak egy évig legyen jó.

A legközelebbi Apple telefon az 5s, de az egy 0 ezekhez képest, lassan az is a 4s sorsára jut.

2016. aug. 8. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha iPhone-ra gyűjtenél, akkor gyakorlatilag olyan telefont vennél, ami ugyanolyan minőségű, viszont több pénzért kevesebbet tud, mindössze a márkája lenne menőbb, de semmi egyéb!

Viszont ahogy előttem is írták, ennyiért csak a 16 gigás 5X van, és mivel a memóriája nem bővíthető, lehet, hogy kevés lenne, persze attól is függ, hogy mire használnád, miket és mennyit töltenél le.

Ennyi pénzért szerintem jelenleg a Vernee Apollo Lite a létező legjobb telefon, már ha nem gond az 5.5" kijelző!

2016. aug. 8. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, 32 gb-s nexus lesz :)
2016. szept. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!