Hogyan gyüjtsek iPhonera?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék magamnak egy iPhone 6s-t.Hogyan gyüjtsek rá gyorsan pénzt?16 éves vagyok.Mivel cigizem(nem kérek emiatt kiaoktatást) az is elvisz egy kis pénzt.Havi max 10-et tudnák félretenni(Mivel nem vagyunk tehetősek ezért karácsonyra sem kérhetek annyit max 20-30at kapok összesen minden rokontól es csaladtagtol. Havi 10et is ugy tudom félretenni,hogy gyerektartást én kapom édesapámtol. Hogyan gyüjthetnék még pénzt?2015. nov. 28. 19:43
2/14 anonim válasza:
Nos. Nem cigizel, így máris pár ezerrel több lesz havonta. És a havi 13-15 ből (plusz időnként névnapi, szülinapi, karácsonyi, húsvéti) pénzből 1-1,5 év alatt összejön az ÁJFÓN.
3/14 anonim válasza:
Meg pl ha vannak olyan dolgaid amik mar nem kellenek felrakhatod a netre
4/14 anonim válasza:
Lemész az óbudai szemétégetőhöz és pucsítasz.
5/14 anonim válasza:
Sehogy. "tudnák"! Először tanuld meg az anyanyelved!!
Minek az neked egyébként? Nem felel meg egy lumia 435 például? Túl gyogyós vagy!!!
6/14 anonim válasza:
16 évesen már rég drogoznod kéne, nem a kislányoknak való cigivel játszani.
7/14 anonim válasza:
Vegyél egy Doogee X5 Pro mobilt, az csak 30ezer és egy használható mobil, ami a nagy gyártók 70ezres mobiljaival van versenyben
8/14 anonim válasza:
ha nem vagytok tehetosek, akkor mi a xarert egeted a penzt?
Amugy meg nem tudom hallottal-e mar rola hogy van olyan dolog a vilagon, amit ugy hivnak hogy munka.
Na ugy tudsz gyujteni. Aztan amikor rajosz hogy honapokig kell xopni egy csicsas telefonert, ra fogsz ebredni hogy az ájfón 6 s az nem a te kategoriad.
9/14 anonim válasza:
Én 10.000 Ft-ot rakosgattam 2-3 évig félre így tudtam összerakni telefonra. Amúgy meg az a sok okos aki beszólt hogy miért nem dolgozol, hát mert a mai iskola rendszerben már vagy 2-3 szor annyi óra van mint a régebbi időkben, még 20-30 éve iskola mellet is bőven megtanultad amit kellet addig a mai világban nem így van már.
10/14 anonim válasza:
" mai iskola rendszerben már vagy 2-3 szor annyi óra van mint a régebbi időkben"
Van a fenet. raadasul a tananyagot is kihereltek, kevesebbet kell manapsag tudni mint 30 eve.
Hetvegen meg nincs iskola, lehet menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!