Milyen telefont vegyek? Iphone vagy Android
Jelenleg iPhone 4-em van . A problémám az ,hogy nincsenek rá frissítések , és elavultnak számít ( facebook-on , viber-en , instagram-on , fényképezésen kívül másra nem használom ) .
Gondolkozom milyen telefont vegyek. Régen volt egy Samsung Galaxy Y-om , de engem annyira nem ragadott magával az android ( előfordulhat ,hogy azért mert konkrétan egy alap telefonról volt szó és nem tudtam kihasználni ) .
iPhone SE-t néztem ki , mivel még újnak számít és remélhetőleg 4-5 évig legalább tudom élvezni .
Androidból sokan ajánlják a oneplus 3-t , de nem tudom megéri-e befektetni rá .
Fontos lenne hogy jó legyen a kamerája . Milyen telefonokat ajánlanátok ?
A OP3 tényleg nagyon jó. 125 ezer a telefon, +10e a gyorstöltő és egy tok. És konkrétan csúcskategóriás telefonról van szó. Az iPhone SE ellenben 140e körül van.
Az SE is jó telefon, de én szemrebbenés nélkül a Oneplust venném.
A Galaxy Y-os tapasztalat nem mérvadó.
Ha mindig lépést akarsz tartani az újdonságokkal, akkor gyakorlatilag tök mindegy, mert IPhone ide-oda, az sem lesz 4-5 évig naprakész.
Netezésre meg fényképezésre én meg pénzkidobásnak tartom az általad felsorolt két telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!