Milyen telefont vegyek? IPhonet olcsón valahogy?
Az a helyzet hogy vettem zsebpenzembol 3hónapja egy iPhone otot. Első iPhoneom volt nagyon szerettem de tonkre ment. Valószínűleg atvertek a lenyeg h visszakaptam az arat (68k). Megfogadtam hogy többe ilyen gsmben nem veszek.
Tehát az a problémám hogy iPhonet szeretnek de mind dragak (5stol felfele nezelodok) es mas jo telefonok is kB 150ezerbe kerülnek(Samsung s6,Huawei p9 stb :(()
Milyen telefont vegyek ami tenyleg nagyon jo de megfizetheto? Es iPhonet nem lehet valahogy olcsóbban venni?
Igen olcson jo telefont tiszta átbaszás volt
Hát most ugye az előző telefonból visszakapott pénzem 70ezer.Apa ad hozzá még 20 ezret és anyukám is ennyit
Tehát maximum 100-110 ezerert tudnek nezni
5S mai napig jó telefon!
Akik itt írtak androidos szutykokat,nem értenek semmihez!
Az iOS nem android,szóval nem kell összekeverni a kettőt.Az iOS-es eszközök sokáig maradnak támogatottak,és nem lassulnak be,azaz sokáig élvezheted a támogatottságát,míg egy androidos telefon max.1-1.5 évig bírja,belassulás nélkül(igen,az S7-ről beszélek).
Szóval én azt javaslom,hogy vehetsz 5S-t is,de én inkább a helyedbe i6-tól felfele vennék(kijelző méret miatt is).
Én kb egy éve vettem egy Iphone5-öt használtan, de fontos hogy magánszemélytől (pl jófogás) és nézd meg alaposan mielőtt megveszed, légy türelemmel, nekem a tizedik volt ami bejött, mai napig tökéletes állapotban van gyors nincs vele gond :)
én is az 5s-t ajánlom már kilencvenért nagyon pöpecet lehet venni használtan, de ne vatera, hanem nézd meg élőben
Rendben koszonom enis inkább iPhone parti vagyok nem véletlen hogy ilyen népszerű.
Most kaptam pénzt névnapomra reménykedem h rasegitenek egy iPhone SE re.De ha nem akkor az 5s is tokeletes
Koszonom a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!