Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s-t vagy huawei honor...

Ricsi15hun kérdése:

Iphone 5s-t vagy huawei honor 7-et vegyek?

Figyelt kérdés
A telekomnal van mind a ketto. 10 ezer ft kulonbseggel de mindenkepp reszletre vennem. En a telefont internetezesre, max messengerre es zene hallgatasra hasznalnam. Legalabb 2evig birja. Nem tudom melyiket vegyem. Szerintetek? A valaszt elore is koszonom.

2016. aug. 2. 21:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mert igen mindketto telefon jo. De az iphone 3 eves. Viszont nem tudom hogy a huawei birja e majd 2 evet lagg nelkul. Kifagyas nelkul
2016. aug. 2. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
és szerinted meddig lesz támogata az 5S? max még 1 évig
2016. aug. 2. 23:59
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező,

szerintem te nem értesz hozzá (nem sértésnek szánom, csak a kérdésből, meg az eddigi kommentekből ítélve), szóval én arra szavaznék, hogy 5s. Ha a tökéletesség illúziója kell akkor alma, ha nem akkor android. Ilyen egyszerű...

2016. aug. 3. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
iPhone 4s 2011 októberi telefon, jelzem még mindig kapja a frissítést 9.3.3-al használjuk. Én 5s-t vennék , mert megbízhatóbb bárminél a honor pedig elfelejti frissíteni a telefonjait.
2016. aug. 4. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!