Tényleg ennyire szar a HTC?!?!
Te fogtad ki.
Mondjuk nekem nem tiszta, hogy egy fel eves keszuleknel milyen 35e arajanlat, miert nem garancia/jotállas...
Üdv a klubban.
Én a HTC One M7-et vettem meg 2013 elején amikor megjelent. 130 rongy volt a meglévő előfizetésemhez. Hozzátenném, hogy az akkori összes csúcstelefon (Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S nemtudomhány talán S4, iPhone 5) is nagyjából ugyan ennyibe került volna, de valamiért mégis ezt a szutykot választottam.
Megvettem, hazavittem, elkezdtem nyomkodni, kitapasztalni.. és észrevettem, hogy a kijelző közepén van egy halott pixel. Na, másnap reggel szaladtam vissza a T-Mobile-ba. Rendesek voltak, mert rögtön kicserélték. A kijelző széle nekem már a kezdetek óta fehéren világított, de ez különösebben nem zavart, illetve olvastam fórumokon, hogy ez rengeteg készüléket érint..
Boldogan használtam kb 7 hónapig, aztán beszart az akksija. Minden nap 32 vagy 31%-on kikapcsolt a telefon és nem is tudtam visszakapcsolni, csak ha feltöltöttem.
Nem akartam bajlódni a szervizeléssel, inkább eladtam olcsón és vettem egy másik telefont.
A telefonok sosem arról voltak híresek hogy sok évet kibírnak (legalábbis az újak nem/3410-nél még ilyen gond nem volt)
Főleg android nem, 1-2 év azt ha nem szoftveresen akkor hardveresen hal meg...
Azért mert az ujgsm szar/szarul csinál mindent, nem a htc a felelős.
Akkor írok egy ellenvéleményt is a korrektség kedvéért.
Nekem a HTC HD2-esem most 7 éves és semmi baja, az akku is kb. ugyanannyit tud mint új korában, az elődje a HTC Touch valami, már nem is tudom, 4-5 éves volt amikor elajándékoztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!