Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s plus vagy Galaxy...

Iphone 6s plus vagy Galaxy s7? 2 évre tervezek vele, jó kamerák, android volt már galaxy a3/rakat szar/, most z3 compact van/rakat szar/indokkal együtt

Figyelt kérdés

2016. jún. 30. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Én iPhone-os vagyok, de sok Droid is megfordult nálam. Ha sokáig tervezed megtartani a telefont, akkor az iPhone-t javaslom, mert sok idő után is stabilan fog futni. Bárhogy szépítjük, a Galaxy S7 belassul magától. Sajnos.

A Galaxynak szerintem jobb kamerája van és lényegesen szebb is, az Android is letisztultabb rajta. De az iPhone nem véletlenül népszerű.

Hiába fognak majd jönni hurrogni, hogy az Android a király, meg majd ajánlják az atom gagyi Xiaomijukat, szerintem menj neki egy iPhonenak, a Plusba a kijelző, akksi idő és kamera is jobb a sima méretű 6-nál.

De, ha Androidba gondolkodsz továbbra is mégis, a Galaxy-val sem fogsz rosszul járni. De 2 évig az iPhone fog megbízhatóan kiszolgálni.

2016. jún. 30. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyik telefon se jó nálad akkor szerintem nálad van a hiba. Szerintem a galaxy s7 sem fog lelassulni 2év alatt ,de egyébként nincs olyan telefon ami nem lassul be, az iPhone is szépen lassan elkezd lassulni ez sajnos tapasztalat I6.
2016. jún. 30. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) ami az s7 felé húz az egyedül a camera, a többi az iphone majd eldől melyik lesz, jöhetnek még válaszok azért :D
2016. jún. 30. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Sima 6 lassacskább, igen, de a kérdező az S szériáról beszélt, amiben 2 GB Ram van. A sima 6/6plus lassulását a ram hiánya okozza, az újabb modellekben ez még egy huzamosabb ideig nem lesz probléma.
2016. júl. 1. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Hello én az iphone-t javaslom nekem 6s 64gigás van de volt s6-om is. Az iphone nem lassul nem fagy de a samsungnak több beállítás/opció van kamerájánál meg több ingyenes alkalmazást lehet leszedni de az iphone megbízható és nem az van hogy évente kiadnak 1-et és a régi elavult lesz
2016. aug. 8. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Már egy huawei p9 szerencsés tulajdonosa lettem
2016. aug. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!