Hogyan telepítsem a Play áruházat Blackberry Z30-ra?
Nem tudom letelepíteni az áruházat. Egyszer sikerült de addig jutottam hogy elkezdtem letölteni de aztán kidobott. Tanácstalan vagyok. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm! :)
De a BlackBerry-n BlackBerry OS van, hogyan is lehetne?
Egyaltalan miert is vettel BlackBerry Z30-at ha neked Play kell?
Nekem van egy programom, ami megoldja a problémád.
Én a Nokia 320-esemre is feltudtam rá telepiteni, azóta azzal pokémonozok. :D:D
Nem lehet, mert a Z30-on a BlackBerry saját fejlesztésű operációs rendszere van, a BlackBerry OS, nem pedig Android, és a Play áruház viszont az Android sajátja, ezért nem kompatibilis, persze hogy kidobott! És eleve ezért nem is volt rajta gyárilag, mert amúgy az Androidos telefonokon már eleve gyárilag rajtuk van, nem is kell telepíteni.
Operációs rendszer pedig nem lehet cserélni, tehát az sem fog menni, hogy ezt letörlöd, az Androidot meg feltöltöd, feleslegesen próbálkoznál azzal is!
Ha mindenképp kell a Play áruház, akkor bizony venned kell egy másik telefont, amin Android van, más megoldás nincs.
Aki nem ért hozzá, miért kommentel egyáltalán? :D
Vagy legalább nézne utána, mielőtt hülyeséget beszél...
Itt van a megoldás:
Meg itt:
A kételkedőknek:
A BB10-es oprendszerbe bele van építve egy Android emulátor, ezért alkalmas androidos alkalmazások futtatására, és ezért lehet rá felbuherálni a Google Play-t is. Aki nem hiszi, járjon utána :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!