Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem? Samsung...

Melyiket vegyem? Samsung galaxy s7 edge vagy Sony xperia X? Vagy esetleg Sony xperia X performance?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyiket vegyem.

Az X nyilván nincs egy szinten a másik kettővel de 50000rel olcsóbb. Sonynak a kinézete nagyon megfogott meg eddig is sonyaim voltak viszont a cordon szervíz borzalmas. Köszi előre is.

2016. aug. 1. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
S7 ezek kozul
2016. aug. 1. 17:35
 2/8 A kérdező kommentje:
És megéri azt a plusz 50ezret?
2016. aug. 1. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Xperia X-et hanyagold nem éri meg a 200e árát, Xiaomi Redmi note 3 pro 70e és gyakorlatilag ugyanaz a hardvel van benne.

Na lássuk a két versenyzőt! S7 vs X Performance

Mind a kettő nagyon jó telefon és csúcsmodellek, de van amiben az S7 és van amiben az X performance a nyertes.

S7: - a legjobb kamerával büszkélkedik(persze a lumia 1020,pureviev - után) , sok-sok extra funkcióval, jó üzemidő akár 6-7óra SoT(kijelzőidő) is összejöhet, emellett vízálló(ip68) ahogy a Sony is.

X performance: A legszebb design amit eddig láttam, sztereó hangszórók amik baromi dinamikusan szólnak, a legjobb hanchip van ebben a telefonban, kijelzője is nagyon szép ips létére.

X performance-re szavazok!

2016. aug. 2. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
S7 edge egyértelmű!!!!!
2016. aug. 3. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
s7 edge
2016. aug. 6. 17:30
 6/8 KÁ ügynök00 ***** válasza:
xperia x
2016. aug. 26. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
attól függ melyik funkcióját használnád leginkább, ha sokat hallgatsz zenét és rendelkezel egy nagyon jó minőségű headsettel pl: Klipsch R6m, vagy SONY MDR-XB7, "most nem sorolom fel az összes jó márkát"akkor a SONY XPERIA PERFORMANCE nagyon jó választás, mert ebben a telefonban egy jóval jobb minőségű hangkártya van, mint az S7-ben, ha kamera ott az S7 kamerája jobb észrevehetően, a képernyő felbontást nem említem, mert a Full HD és a WQHD között ilyen kicsi képernyőn "megjelenítőn" nem fogod észrevenni a különbséget, a PERFORMANCE azon túl hogy vízálló " a gyártó ettől függetlenül nem javasolja hogy víz alatt használják a víz álló telefon készülékeket", fém kerettel és hátlappal rendelkezik, ami jóval erősebb, masszívabb mint az üveg, és szerintem jobban is néz ki a SONY, persze ez csak az én véleményem, én SONY-t választanám, abból az okokból amiket felsoroltam, és még egy a témázhatósága nagyon jó a SONY készülékeknek, "nekem a SONY felülete az összes telefonnál jobban tetszik" a zenelejátszója és minden más is, sokan fikázzák, de nekem nem kellene más telefon csak SONY.
2017. febr. 16. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=zqxIj7hTuP4&t=426s találtam egy videó linket, ami a valóságot mutatja meg a két telefon között X PERFORMANCE és GALAXY S7 EDGE, nézd meg jelenleg több mint 60000 FT különbség van a két telefon között a SAMSUNG ennyivel drágább, és a 4 GB ram a PERFORMANCE és az XZ esetében is 3GB-val szemben mindkét SONY gyorsabb, amint a videóból láthatod többnyire, SONY sztereó hangszóró, SAMSUNG monó, a SAMSUNG valamivel szebb képet készít kevés fény mellet, de annyival semmiképpen sem szebbet mint amennyivel többet elkérnek érte a Performance-hoz képest mondjuk, de az XZ esetében is van több mint 20000 Ft különbség és egy összehasonlító kamera teszt https://www.youtube.com/watch?v=Xurxfm5FRgs ha kérdező a látottak alapján neked megéri az a többlet költség amibe a SAMSUNG kerül akkor vedd azt, nekem nem éri meg.
2017. márc. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!