Te melyiket válaztanád? LG G5, HTC 10, Samsung Galaxy S7 vagy Sony xperia X performance.
Figyelt kérdés
Fontos, hogy a legjobb képeket készítse és megbízható legyen.#LG G5 #Sony xperia X performance
2016. ápr. 16. 09:24
2/20 anonim válasza:
Én a SGS7 Edget, ha az is játszik. A G5 sztem randa lett, és az összeszerelése nem éppen a legjobb minőségű. Az X Performance enyhén túlárazott. Szvsz a HTC 10et választanám, de annak a kamerája nem üti meg az s7 (edge) szintjét.
3/20 anonim válasza:
Legjobb képeket az S7 készíti ezek közül, én (ugyan nem - csak - emiatt) is tervezem már a mostani S5-öm cseréjét. Valahogy az S6 nem nyerte el a tetszésemet a tudását illetően (nagyon zavart a microSD bővíthetőség hiánya, meg hogy nem vízálló), aztán most az S7-ben már végre olyan dolgok vannak, amik nekem fontosak készülékváltásnál.
4/20 anonim válasza:
Én az s7-et választanám, pont a kamera miatt. Bámulatos, hogy hol tart már a technika.
Meg teljesen megbízható, ahogy az elődjei is.
Hozzá nem értők és az alma fanok szokták ócsárolni a prémium samsung telókat.
5/20 anonim válasza:
Valójában, kb az s6ig a samsung tényleg egy szinte válalhatatlan telefon volt (mmint h ha az árcédulájához mérjük), főleg a ram management miatt. De ezt az 6.0val (kb) orvosolták. ;)
7/20 anonim válasza:
Hát azért tökéletesnek nem neveznék 1 androidos készüléket sem, mikor az alma a 4-6 giga ramos készülékeknek multitaskban odaver 2 gigával (nem vok almafan, most is az lg g flex 2mről írok). Szóval közelsem tökéletes, de az igaz h sokat javult. Namer a HTC rendszere (hamár itt tartunk) szvsz a legjobb ezek közül. Mmint a 10rol még nem sokat tudok, de pl az m9 az androidosok körében egy elég stabil rendszert tudhat magáénak, és most az uj sense ui még jobb lett.
9/20 anonim válasza:
ios és android teljesen különböző rendszer.. szóval kedves utolsó, butaságokat ne írj.
Tökéletes telefon amúgy se létezik.
10/20 anonim válasza:
Már mi lenne ott butaság. Tényleg nem akarok veszekedni, inkább tanulni, hogy legközelebb ne írjak butaságot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!