Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Samsung S6, vagy...

Szerintetek Samsung S6, vagy Sony Xperia Z5 Compact a jobb?

Figyelt kérdés

Új mobilt szeretnék venni, két modellt néztem ki eddig, ezek a Samsung Galaxy S6 Edge és a Sony Xperia Z5 Compact. Szerintetek melyik lenne a jobb? Ezeken kívül néztem Microsoftot és iPhoneokat is, de ezekről nem sokat tudok, eddig mindig Androidos mobilom volt, szívesebben maradnék annál.

Egyébként teljesen átlagosan használnám a telefont, elég sokat netezek, jó lenne ha minél többet bírna az akksija és lehetőleg strapabíró is lenne a telefon.

Köszi a válaszokat. :)

2016. ápr. 15. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
én z5c-t választanám
2016. ápr. 16. 00:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Z5 compact
2016. ápr. 16. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ügye mi miben jó...

Iphone ügye a stabil és optimalizált rendszer ugyanakkor számomra már kötött rendszer egy picit bár tabom Apple és szeretem de mobilba inkább a droidot.

Windows phone ügye itt is a rendszer ugyanakkor az áruházban alig vannak appok

Sony ügye én csalódtam benne mert mindig túlmelegedett vagy is hát inkább csak nyáron de zavaró volt ilyenkor meg ki is kapcsolt nekem... (z3+) cseréltem is hamar bár a z5 ben valamit alkottak hogy ne melegedjen de nem tudom, hogy milyen lett z5 nem volt.

S6 a tavaji mobilok közül a legerősebb hardvert kapta és ami előny hogy nem melegedett annyira. Bár a samsung felülete most már jobb lett azért sokan panaszkodnak lag ra bár az új frissítés óta nekmem nagyon jó.

A kamera meg stb ott a YouTube írdbe pl s6 vs z5c kamera teszt van csomó teszt.

A speed testet szerintem ne nézegesd mert a nagy teljesítmény még nem minden.

2016. ápr. 16. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:

A két telefon közül szerintem az S6 edge kompromisszumosabb, bár a hardverét illetően jobb, mint a Z5 compact. Viszont a compactnak az a két nagy előnye, hogy szemben az S6-tal microSD-vel bővíthető, illetve IP68-as szabványú, tehát bizonyos szintig vízálló.

Persze az S6-nak jobb a kamerája, és gyorsabb valamivel, cserébe kb. 30.000 Ft-tal drágább a SONY-nál. Így tehát a döntés már a tied, hogy melyik éri meg jobban.

2016. ápr. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!