Mit ajánlanál SamsungSamsung galaxy s7 IPhone SE Sony z5c?
Figyelt kérdés
Van kereken egy hetem eldönteni melyiket vegyem meg. Nem akarok IPhone vs Android háborút mindegyik tetszik nem tudok dönteni😪2016. ápr. 9. 10:58
1/7 anonim válasza:
iPhone SE, nem csak azért, mert iOS, hanem mert jelenleg a legjobb telefon, ami beleillik egy átlagos kézbe.
2/7 anonim válasza:
Én a Z5 re szavazok, az is tök jól kézbe illik.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem az SE kicsi lenne egy 5colos telefon után viszont eléggé tartok az Androidtól de őszintén az S7 nagyon bejön pontosabb tapasztalatok az új Androidos felső kategóriáról?:) a régi felsőkategóriás S4 illetve Z1 szörnyű volt azóta javult valamelyest??:)
2016. ápr. 9. 13:08
4/7 anonim válasza:
Ha kicsi az iPhone SE, akkor ott az 6S.
5/7 A kérdező kommentje:
A 6s már nem fér bele az árba
2016. ápr. 9. 18:42
6/7 anonim válasza:
Ezek közül az s7-t választanám, a mostani felső kategóriás androidokról főleg s6, s7 jókat lehet hallani ( mondom ezt úgy, hogy IPhone -m van )
7/7 anonim válasza:
Ha kis telefont szeretnél venni, ami kitart jó pár évig akkor iPhone SE, ha kicsinyled akkor vegyél iPhone 6S-t, most én is azt vettem és nagyon jó, nagyobb de nekem kézbe illik, viszont nincs túl nagy kezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!