Milyen telefont javasoltok egy tíz éves fiúnak?
Tetszik neki pl.: Az LG BL40 Chocolate
De az túl drága, ezért valami hasonló kellene, de olcsóbb és kevésbé sérülékeny. Tippek?
Nokia 5310.
de szerintem egy 10 éves gyereknek nem való mobil.
10 éves gyereknek nem való még telefon.
egy 17 éves gyerek...
23:06-nak
Neki azért kell, hogy ha baj van tudjunk vele beszélni. Lehet, hogy korai, de mindenképpen szükséges.
Aki azt írja, hogy nem kell neki telefon az nem élt még nagyvárosban, csak valami 500 lakosú faluban
Bp-n a 10 éves gyerekek már egyedül járnak iskolába, és felétlenül szükséges nekik egy telefon, még ha nem is drága
Az persze vitathatatlan h aluljáróban nem kéne villognia vele, de ha tud vigyázni rá akkor ez nem gond
Én javaslom pl a Samsung S5230at
olcsó (viszonylag), "divatos"
Aki azt mondja, hogy nem kell még neki telefon, az, csatlakozom az eddigi utolsó előttihez, tényleg még csak vmi kisvárosban élhetett.
Én 8(nyolc!) évesen kaptam az első mobilomat [Nokia 7373] anno 60ezer forintért. Mai napig összesen 1![egy] karcolás van rajta, mert a bnőm 1x leejtette. Szal ne mondjátok, h egy 10 éves nem tud rá vigyázni...
Kérdésre:
Ha érintőképernyős, akkor: Samsung s5230, Samsung Corby, LG KP500-501-502, Nokia 5230....
Ha sima teló, akkor: SE w205, Samsung E250, SE w580i, .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!