Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont javasoltok?

Milyen telefont javasoltok?

Figyelt kérdés

Olyan telefont szeretnék nézni, ami 45 ezer alatt van.

Érintőképernyős de nagyon a külseje nem lényeg. Lehetőleg testreszabható ( pl: betűtípus változatási lehetőség) akár WIFI is lehetne benne. Én eddig a Samsung Montén, az Lg Optimus gt540, És a Samsung La Fleuron gondolkodtam. Milyenek ezek a telefonok? Tudtok javasolni jobbat? Nagyon érdekelnek pl: a Sony Ericsson telefonok.

Válaszokat előre is köszönöm.

2011. ápr. 26. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:

A Monte nem rossz csak nem android-os de amúgy jó telefon

A LG-t én biztosan nem választanám mert LG..

Az La Fleur meg nem nagyon tudom, hogy jön ide az egy nagyon rossz telefon

Ha érdekel sony ericcson-ból még az Xperia X8 telefon ami jó.

2011. ápr. 26. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem monte van..én szeretem de most elmondom mi a hátránya..:D

-nincs qwerty billentyüzet,opera minivel netezek annál be lehet állítani, de én személy szerint sokszor mellényomok mert kicsi,inkább T9-el írok azzal gyorsabb

-nem támogatja az olyan játékokat amiknél a telefon mozgatásával lehet játszani (pl.:doodle jump)

-a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat

-és nem tudom hogy másnál hogy van de engem zavar hogy ha zenehallgatásnál megnyitom a lejátszási listát mindig előröl kezdi és pörgetni kell lefelé

2011. ápr. 26. 16:53
 3/7 anonim válasza:
Mi az az android?
2011. ápr. 26. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy oprendszer telefonra.
2011. ápr. 26. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 26. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket.

A Sony Ericsson Xperia X8 nem is rossz ötlet.

Még javaslatok?

És még annyi, hogy a Vodafone-nal előfizetéssel ezeket a telefonokat mennyiért lehet megkapni?

2011. ápr. 29. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már döntöttem. :)
2011. aug. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!