Milyen telefont javasoltok?
Olyan telefont szeretnék nézni, ami 45 ezer alatt van.
Érintőképernyős de nagyon a külseje nem lényeg. Lehetőleg testreszabható ( pl: betűtípus változatási lehetőség) akár WIFI is lehetne benne. Én eddig a Samsung Montén, az Lg Optimus gt540, És a Samsung La Fleuron gondolkodtam. Milyenek ezek a telefonok? Tudtok javasolni jobbat? Nagyon érdekelnek pl: a Sony Ericsson telefonok.
Válaszokat előre is köszönöm.
A Monte nem rossz csak nem android-os de amúgy jó telefon
A LG-t én biztosan nem választanám mert LG..
Az La Fleur meg nem nagyon tudom, hogy jön ide az egy nagyon rossz telefon
Ha érdekel sony ericcson-ból még az Xperia X8 telefon ami jó.
nekem monte van..én szeretem de most elmondom mi a hátránya..:D
-nincs qwerty billentyüzet,opera minivel netezek annál be lehet állítani, de én személy szerint sokszor mellényomok mert kicsi,inkább T9-el írok azzal gyorsabb
-nem támogatja az olyan játékokat amiknél a telefon mozgatásával lehet játszani (pl.:doodle jump)
-a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat
-és nem tudom hogy másnál hogy van de engem zavar hogy ha zenehallgatásnál megnyitom a lejátszási listát mindig előröl kezdi és pörgetni kell lefelé
Köszönöm az eddigieket.
A Sony Ericsson Xperia X8 nem is rossz ötlet.
Még javaslatok?
És még annyi, hogy a Vodafone-nal előfizetéssel ezeket a telefonokat mennyiért lehet megkapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!