Milyen telefont vegyek?
Milyen telefont vegyek, 60E forint alatt?
Elvárás:
-Jó Kamera
-Gyors legyen
-Lehetőleg vékony legyen
-Ne legyen noname márka
-Kíméljetek meg a Windows Phone-tól :D
Köszi a segítséget! :)
Redmi 3pro
P8lite: nagyonrossz aksi es rossz fenyero
A redmi 3pro mindenben veri csak a b20 maradt ki belole. Es mielott benyogned h a xiaomi noname olvass utana benne van a top 5 markaban
Hátrány: gyenge akkumulátor.
Előny: Kikapcsoltan is ébreszt. LG G4-em nem tudja ezt a funkciót.. :)
2 simes, gyors, szép kijelző, elegáns, nagyon jól személyre lehet szabni a kezelőfelületet, vannak témák rá, jó selfie kamerája van.
Jó kis készülék ennyiért. :)
Köszönöm, még írhattok véleményekkel csatolva, nagyon sokat jelent ez nekem, és jó látni, hogy vannak itt segítőkész emberek is!
A Xianomi nem noname márka, a világ 3. legjobb márkája! :)
P8 lite-m van, az akksi 1 napot kibír, ha csak nem egésznap Pokemon Gozni akarsz. Fényereje gyenge erős napfényben, amúgy tűrhető. Durván gyors, nagyon vékony, kényelmes a kézben fogni, kamerája is szuper. Annyi, hogy VIDEÓFELVÉTEL módban nincsen autofokusz szóval neked kell odaböknöd a képernyőre, hogy hova fokuszáljon.
Ja és az EMUI szoftver borzasztóan jó szerintem, elegáns telefon.
Hát ha még nem túl későn írok (úgy értem, hogy már vettél telefont) akkor azt javaslom, hogy a P8 lite-ot messziről kerüld el nekem volt ilyen telefonom de első pár nap már elkezdett lefagyni még akkor is ha csak a kamerát akartam megnyittani és az akumlátor üzemideje is szőrnyű.
Most samaung galaxy grand neo plus névre halgató telefonom van olcsób a p8 lite-nál de mégis megvagyok vele elégedve :).
Szia!
Nekem is p8 lite-om van január óta, ökéletesen működött, de behalt a wifije. Remélhetőleg garancián megcsinálják, cserélik. Ennél a fajtánál ez sajnos gyakran előfordul. Készülj fel erre és inkább két éves garanciát válassz. Amúgy jó telefon.
Köszönöm!
Még írhattok! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!