Mikor jelenik meg az iPhone 4G?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:04
1/11 anonim válasza:
Jùnius vègèn. Hogy hozzànk mikor èr ide, az a T-mobiltòl függ :(
2/11 A kérdező kommentje:
Már nem függ! Handrástól már függetlenül is lehet venni 3gs-t!
2010. ápr. 17. 20:34
3/11 A kérdező kommentje:
Gondolom ez a szokás a következő verzióknál is megmarad.
2010. ápr. 17. 20:34
4/11 anonim válasza:
persze hogy vehetsz, de idebennt nem használhatod, vagy csak csillagászati árak mellett.
most ipad őrület van, így az iphone megjelenés kitolódik.
5/11 A kérdező kommentje:
Előző válaszadó! Attól,hogy most iPad őrület van,attól még iphone 4g-t is fognak gyártani. Végül is nekem tök mindegy hol jelenik meg,mert én beérném egy használt 3gs-el is,ami köztudottan akkor lesz a legolcsóbb,ha megjelenik az új iphone,ugyanis az iFanok akkor adják majd el a régi telójukat,hogy megvehessék az újat,és a lehető leghamarabb akarnak majd hozzájutni.
2010. ápr. 26. 18:24
6/11 A kérdező kommentje:
Másik,hogy sztem egy hagyományos dominós SIM-el is eldöcög,ha csak wifin keresztül szeretnék netezni.
2010. ápr. 26. 18:27
8/11 A kérdező kommentje:
Igen,Handrés blogján már olvastam :D
És nagy valószínűséggel nem 4g,hanem HD lesz a neve!
2010. máj. 10. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!