Milyen okostelefont vegyek 100000 Ft alatt?
Figyelt kérdés
Fontos hogy kiváló kamerával rendelkezzen, naprakész szoftverrel es hogy ne fagyjon le. A kijelzője legyen nagy, de kézbe fogható. Es ami fontos hogy megbizható, masszív telefon legyen. Ezekre gondoltam eddig: Samsung, LG, Huawei, Sony. Lehetőleg androidosat szeretnek. Előre is köszönöm a segítséget.2016. júl. 30. 16:37
1/8 |Orfeusz| válasza:
LG G4-et ajánlom, személyes tapasztalat szerint is.
2/8 anonim válasza:
a g4 jó lenne csak lassú pedig a kamerája nagyon jó
nexus 5x az jó választás
4/8 anonim válasza:
G4 v nexus 5x v vernee appolo lite
5/8 anonim válasza:
Az általad felsorolt márkák közül: Samsung inkább felejtős, nem érik meg az árukat, a többiből LG G4, Huawei P9 Lite, és Sony Xperia M5 a legjobbak, de más márkákból még a Vernee Apollo Lite és a Xiaomi Redmi Note 3 Pro is nagyon megfontolandó!
Illetve a Xiaomi Mi Max is a legjobbak egyike, de az már nagyon tepsi méret (6.44")
6/8 anonim válasza:
Lg g4 szerintem is. Nehany napja vasaroltam ilyen keszuleket, lassunak egyaltalan nem lassu, kameraja iszonyat jo, kelloen eros ennyi penzert
7/8 anonim válasza:
Amit még nagyjából egy kézzel lehet kezelni az pl honor 5x , Xperia XA, xiaomi redmi 3 pro, Motorola moto G 3, huawei p8 lite
8/8 anonim válasza:
LG G4-et ajánlom én is, nagyon jó telefon, kamerája sem lassú, esetleg manuális módban, de ott sem gáz. Teljesen jó készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!