Milyen okostelefont vegyek? Lent leírom, mi a problémám, mennyit szánok rá stb. Akinek van véleménye, légyszi, segítsen!
Soha nem volt még okostelefonom, nem igazán szeretem, és valahogy nem éreztem szükségét eddig, viszont együtt kell haladni a korral. Sajnos olyan helyen dolgozom, ahol fontos a megjelenés stb., és egyre kényelmetlenebbnek érzem, hogy még nyomógombos telefonom van, egyre gázabb érzés elővenni mások előtt. Nem akarok divatmajomkodni, ne értsétek félre, de sajnos a megjelenést is figyelembe kell venni...
De ennek okán nem is kell olyan nagy dolgokra az okostelefon, csak annyi, hogy tudjak vele telefonálni, és tudjak facebook-ozni. Illetve nem utolsó szempont a fényképezés, tehát ha már veszek, akkor min. 8 megapixeles kamerával szeretnék, hogy jó képeket lehessen vele csinálni. Kb. ezek az igényeim vannak. Max. 50-55 ezret szánnék rá, többet nem.
Nézegettem hozzászólásokat, és nincs olyan telefon, ami ne lenne leszólva valamiért. :D Ezért meguntam ezt, és nem tudom, hogy melyik mellett döntsek, mert ha kinézek egyet, és rákeresek internetes vélemények között, akkor mindig leszólják. Úgyhogy ajánljatok valamit ebben az árkategóriában, mert nincs ötletem. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!