Csiki Gergo kérdése:
Hogy tegyem át a képeket?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Core Prime telefonom nem tudom milrt nem akar bekapcsolodni. egészen a samsung logoig bejön és utána nem megy tovább. gondoltam a "hard reset"-re de vannak rajta valami képek amiket meg akarok menteni. probaltam gephez kábellel csatlakoztatni de csak tölti nem nyitja meg a gépen a telefonom fáljait. tudok valami modszert, programot akarmit hogy ez hogy lehetne megoldani?2016. júl. 28. 19:31
1/5 anonim válasza:
Nekem volt samsungom, es amikor a gepre racsatlakoztam, akkor a telon ki kellet pipalni valami olyasmit, hogy kepek atvittele vagy hasonlot. Utana nekem sikerült.
Vagy probald meg bluetoothal. Akkor agepen es atelon is be kell minden a kettot kapcsolni, es atküldeni.
Amugy biztos, hogy jo a kabeled?:)
2/5 A kérdező kommentje:
tudom már küldtem át én is de most aval van a gnd hogy nem kapcsolodik be teljesen, csak a samsung logoig. bejon hogy milyen telefon és utana jön a "samsung" és ugrálnak ki mögötte pontok. na nekem ezt csinalja ameg le nem merül vagy a toltoben van ezt csinalja meg a vilag s 6 nap :/
2016. júl. 28. 19:46
3/5 A kérdező kommentje:
s igen 100% hogy jo akábelem
2016. júl. 28. 19:47
4/5 anonim válasza:
Próbálj recovery-ben cacha/dalvik cache törlést.
5/5 A kérdező kommentje:
S az mit csinál?
2016. júl. 29. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!