Hogy tegyem fel telefonról a képeket gépre?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Van USB-m is de az sem csatlakozik a géphez megfelelően. És van egy bluetooth is de az sem jó a telefonomhoz. Pedig az uncsim telójával kiválóan működött. És nagyon fontos lenne hogy felrakjam a képeket. Mit tegyek?2013. szept. 16. 18:50
1/7 anonim válasza:
vegyel egy uj usb-t.. vagy kuld el magadnak facebookon a kepeket . :) ha pedig sok van akor nemtudom :/
2/7 A kérdező kommentje:
aztaa.. köszi ezzel most nagyon jó ötletet adtál. :D mármint a küldéssel.:D nagyon köszi.
2013. szept. 16. 19:08
3/7 schumilex55 válasza:
Azt próbáltad hogy felrakod a telefon drivereit? Anélkül meg nehezen fogja érzékelni.
4/7 A kérdező kommentje:
igen próbáltam mondom hogy az uncsimnak működött.
2013. szept. 16. 19:20
5/7 schumilex55 válasza:
Az esetleg sokat segítene ha leírnád milyen telefonod van.
Mondjuk az op rendszeredről is jó lenne tudni valamit (xp, 7, linux vagy mid van?).
6/7 A kérdező kommentje:
Sony Xperia U
és xp.
2013. szept. 17. 21:09
7/7 schumilex55 válasza:
Akkor azt tudom javasolni hogy rakd fel a Sony PC Companion 2.1 -et, és akkor elviekben muszáj lesz hogy érzékelje a telefont. (Bár jobban átgondolva előbb is leírhattam volna, de más szavakkal ha belegondolsz utaltam rá).
(Ha esetleg próbáltad akkor olyat tudok ajánlani hogy dropbox, ha nem ismered leírom bővebben vagy rákereshetsz, ha meg igen akkor...).
Esetleg próbálkozhatsz még ezekkel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Gl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!